Szellemváros
 
HomeGy.I.K.TaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Rokushiki

Go down 
SzerzőÜzenet
Eustass Kid
Összesítés-,Rendszer AdminÖsszesítés-,Rendszer Admin
avatar

Hozzászólások száma : 517
Join date : 2010. Jan. 03.

TémanyitásTárgy: Rokushiki   Szer. Ápr. 04, 2012 7:55 am

A Rokushiki egy különleges, emberfeletti képességekből álló technikaág. Mint ahogy a nevéből is kiderül, hat technikát tartalmaz, aminek persze van több variációja is. Csak az alaptechnikát kell megvenni, ha azt birtokolja a karakter, a variációkat is használhatja!
De mindezeken túl van egy hetedik titkos technika, ami mindegyiknél erősebb, de csak a legjobb Rokushiki használók tudják elsajátítani.

Név: Kami-e
Ár: 300.000 ßeli
Leírás: Egy egy olyan technika, aminek segítségével a használó eléri, hogy a teste papírvékonyságú legyen, ezzel pedig elkerülheti a támadásokat.
 • Név: Kami-e "Slime"
  Leírás: Ennél a variációnál a test nem papírvékony lesz, hanem az ember mintha egy pillanatra nyálka lenne és testének azt a részét összehúzza, ahol a támadás érné.

Név: Geppō
Ár: 300.000 ßeli
Leírás: A technika nem egy támadás, bár használható egy támadás indításaként. Harcokban és utazáskor egyaránt előnyös képesség. A használó képes a levegőben elrugaszkodni, mintha csak a földről tette volna azt. Az eredmény egy robbanásszerű, nagyon gyors ugrás. A Geppō-t jelentősen gyengíti és lassítja, ha a használó csak egy lábbal csinálja a technikát vagy plusz súly van rajta.

Név: Rankyaku
Ár: 350.000 ßeli
Leírás: A technika egy rúgással indított, jól látható, levegő típusú lövedék. A használó egy nagy erejű és gyorsaságú rúgással egy éles „levegő pengét” küld a célpontra, ami átvágja a tárgyakat és jelentős kárt okoz az emberi testben. A támadás általában egy lábbal történik, de végrehajtható akár kettővel is - ebben az esetben logikusan a használó vagy támaszkodik valamin, vagy a levegőből hajtja végre a támadást.
 • Név: Rankyaku "Sen"
  Leírás: Annyiban változik az alaphoz képest, hogy egy nagy, egyenes sugárszerű pengét indít a Rokushiki-mester. Kicsit erősebb a sima technikánál, de a különbség nem annyira jelentős.

 • Név: Rankyaku "Hakurai"
  Leírás: Erőteljesebb, mint az alap technika. Ehhez mindenképp két láb szükséges. Nagy területen okoz sérülést, vagy rombolást.

 • Név: Rankyaku "Ran"
  Leírás: A Geppō és a Rokushiki kombinációja. Az ugrás után a levegőből egy Rankyaku sorozatot indít az alkalmazó célpont felé. Akár több száz ilyen lövést is leadhat, ám ezek gyengébbek, mint az alap technika. Ez a támadás inkább a mennyiségre épít.

Név: Shigan
Ár: 375.000 ßeli
Leírás: A használó a célpont felé pöcköl nagy erővel és gyorsasággal, aminek hatására egy levegő lövedék száguld az ellenfél irányába. A lövedék egy golyó erejével ér fel. Gyakorlatilag ez a technika olyan, mintha a használó keze egy pisztoly lenne.
 • Név: Shigan "Ōren"
  Leírás: Ez a támadás egy villámgyors Shigan-sorozatot takar; ha a sima Shigan olyan, mint egy pisztoly, ez olyan, mint egy gépfegyver.

  Név: Tobu Shigan
  Leírás: Erősebb, mint az alaptechnika. Ez a lövedék képes olyanokat is megsebezni, akikre nem hat a puskagolyó. (pl.: Gomu Gomu no Mi)

 • Név: Jūshigan
  Leírás: A használó tíz lövedéket lő ki a tíz ujjából egyszerre, komoly sérüléseket okozva az ellenfelének.

 • Név: Jūgon
  Leírás: Egy erőteljes ütés a Shigan sebességével; könnyedén ki lehet ütni vele akár nagyobb ellenfeleket is.

Név: Soru
Ár: 375.000 ßeli
Leírás: A technika használója képes extrém gyorsan mozogni. Ez használható a gyorsabb utazáshoz, vagy egy támadás indításához, esetleg még támadások kikerüléséhez.
 • Név: Kamisori
  Leírás: Ez a technika a Geppō és Soru kombinációja. A használó nagyon gyorsan mozog, kihasználva mind a három dimenziót.

 • Név: Soru "Tekkai Dama"
  Leírás: A Tekkai és a Soru kombinációja: a Rokushiki-alkalmazó felgyorsul hihetetlen sebességre, majd vaskeménységűre alakítva a testét belecsapódik az áldozatba.

 • Név: Chō Sokuten Tekkai Dama
  Leírás: A Soru "Tekkai Dama" erősebb változata, ilyenkor már a Geppō is bevetésre kerül; a használó a levegőben veti be az előbb leírt mozdulatsort.

Név: Tekkai
Ár: 350.000 ßeli
Leírás: Ennél a technikánál a használó izmai olyan kemények lesznek, mint ha vasból lenének. Kivédve ezzel a sebzéseket, habár a technikánál erősebb támadások átütnek ezen a védelmen. Amíg a Tekkai aktív, addig a használó nem tud mozogni. Minél erősebbek a használó izmai, annál jobban képes használni ezt a technikát.
 • Név: Tekkai "Utsugi"
  Leírás: A Tekkai eme formája képes elnyelni a támadás erejét és azt visszafordítani a használóra. Egy normál ember csontja nagyon könnyen eltörhet ha úgy támad meg valakit, hogy ezt a technikát használják ellene.

 • Név: Tekkai "Kenpō"
  Leírás: Egy különleges, teljesen különálló harcművészet, ami a Tekkai-t használja. Alkalmazásakor a Tekkai folyamatosan aktív, ennek ellenére a használló mozoghat - emiatt az ütései, rúgásai felerősödnek, valamint a védelme is sokkal nagyobb lesz.

Név: Rokuōgan
Ár: 0
Feltétel: Az összes Rokushiki technika ismerete!
Leírás: Ez a Rokushiki stílus titkos, egyben végső támadása. Rob Lucci azt állította, hogy csak azok képesek használni, akik tökéletesen irányítják a másik hat képességet. A használó a célpont felé tartja az ökleit, mire egy pusztító lökéshullám indul el. Ez a hullám súlyos belső sérüléseket okoz. Ezt a technikát csak végszükség esetén használják…
 • Név: Rokushiki Ōgi: Rokuōgan
  Leírás: A Rokuōgan "gyengébbik" változata, ami súlyos belső sérüléseket okozhat az ellenfélnek. A technika nagyon erőteljes. Közelharci készség, a használó az ellenfél felé tartja az ökleit, mire egy robbanáshoz hasonlóan kiinduló, láthatatlan hullám súlyos károkat okoz az áldozatnak - még az olyanokat is képes megsebezni, akiknek amúgy nem ártana a fizikai támadás.

 • Név: Sai Dai Rin: Rokuōgan
  Leírás: Mindenben megegyezik a Rokushiki Ōgi: Rokuōgan nevű technikával, ám ennek jóval nagyobb a hatótávolsága, illetve sokkalta erősebb.

Vissza az elejére Go down
 
Rokushiki
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Trailer Park :: Szabályzat és más egyéb :: Képességek-
Ugrás: