Szellemváros
 
HomeGy.I.K.TaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Kardforgató Képességek

Go down 
SzerzőÜzenet
Eustass Kid
Összesítés-,Rendszer AdminÖsszesítés-,Rendszer Admin
avatar

Hozzászólások száma : 517
Join date : 2010. Jan. 03.

TémanyitásTárgy: Kardforgató Képességek   Szer. Ápr. 04, 2012 7:56 am

Passzív Technikák
Név: - /a használója adhat neki saját nevet/
Feltétel: Csak olyan Kardforgató használhatja, akinek az egyik képességága a Kardforgatás, valamint már elérte a 7.000 TP-t! + pályázat, hogy mikor használta először a karakter.
Leírás: A szükséges tapasztalat elérését követően a Kardforgatók képessé válnak átvágni az acélt, ezáltal könnyűszerrel vághatják ketté a gyengébb ellenfelek kardját, megsebezhetik a Tekkai-t használók testét, valamint a Supa Supa no Mi használójának is tudnak sérüléseket okozni Haki nélkül.

Név: - /a használója adhat neki saját nevet/
Feltétel: Csak olyan Kardforgató használhatja, akinek az egyik képességága a Kardforgatás, valamint már elérte a 11.000 TP-t! + pályázat, hogy mikor használta először a karakter.
Leírás: A szükséges tapasztalat elérését követően a Kardforgatók képessé válnak egyetlen kardcsapással hajókat, vagy hasonló nagyságú dolgokat kettévágni.


Fencing Style
Név: Hanauta Sanchō: Yahazu Giri
Ár: 200.000 ßeli
Leírás: A Yahara Giri egy jellegzetes támadás, hiszen a használó éppen csak elsuhan az ellenfél mellett, mialatt szinte láthatatlanul több vágást is okoz, majd mihelyst az kardját visszatolja hüvelyébe, az ellenfél több száz sebből vérzik el.

Név: Aubade Coup Droit
Ár: 250.000 ßeli
Leírás: A támadás egyetlen mozdulattal történik, ami leginkább olyan, mintha a kard pengéjéből egy pisztolygolyó törne elő. Sebzése halálos lehet, mivel az ejtett seb átmérője nagyobb, mint egy emberi fej.

Név: Prelude Au Fer
Ár: 220.000 ßeli
Leírás: A technika közel száz szúrásra épül, ami az ellenfél fegyverére összpontosít, ebből adódóan, ha valaki mestere lesz a technikának könnyedén eltör bármilyen tűzben izzasztott Meito-t is.

Név: Polka Remise
Ár: 250.000 ßeli
Leírás: A támadás lila vágásokban érkezik az ellenfélre, aki ha nem elég gyors, és a vágások útjába kerül, minden további mozgásképtelenné teszik.

Név: Prelude Au Fer
Ár: 270.000 ßeli
Leírás: A kard hegyével indított támadás, amely több erőteljes szúrásból áll, a végeredmény pedig iszonyatos rombolás és pusztítás.


Ittōryū
/One Sword Style/

Név: Ittōryū Iai: Shishi Sonson
Ár: 350.000 ßeli
Leírás: A kardforgató egyesül az anyagi világgal, teste megmerevedik, ahogy kardját előhúzza, lapjával, szédítő lassúsággal forgatja egy kört írva le maga előtt. Ezt követően egy gyors siklás során viszi be a támadást, ami egy széles metszést ejt ellenfele testén. A kardforgató újra képes a nyugodt mozgásra, mert visszatér az anyagtalanságba.
 • Név: Ittōryū Iai: Shi Shishi Sonson
  Ár: 600.000 ßeli
  Leírás: A Shishi Sonson továbbfejlesztett verziója, amely elég erős ahhoz, hogy legendás bestiákkal bánjon el, például egy sárkánnyal.

Név: Sanjūroku Pondo Hō
Ár: 225.000 ßeli
Leírás: A távolsági harcban kitűnő technika. A kardforgató megtámasztja feje felett karját, amelyben a kard található. Erős koncentrálás során fentről lefelé súlyt le, majd a támadás egy fénynyaláb képében jelenik meg, és pusztítja el a célpontot.
 • Név: Sanbyakurokuju Pondo Hō
  Ár: 600.000 ßeli
  Leírás: Tízszer erősebb, mint az elődje, hasonló erőt képvisel, mint a háromkardos stílus Pondo Ho-ja, talán nagyobbat.

Név: Hiryū: Kaen
Ár: 300.000 ßeli
Leírás: Újabb csapás az égből, de ebben a kardforgató energiáját egy izzó sárkány formájában jeleníti meg. A támadás során a sárkány is lesújt, az ejtett seb körül pedig kék lángok törnek elő, amik elemésztik a testet.

Név: Yakkōdori
Ár: 390.000 ßeli
Leírás: Távolsági támadás. A kardforgató egy függőleges vágással holdsarló alakú, sűrített levegőből álló lövedéket indít az ellenfele irányába, ami félelmetes sebességgel és nagy erővel rendelkezik. Sokban hasonlít a Sanjūroku Pondo Hō-ra.

Név: Daishinkan
Ár: 350.000 ßeli
Leírás: Alkalmazásakor a használó a kétkézre fogja a kardját, a feje fölé emeli és egy függőleges vágással kettévágja az áldozatát, mindezt olyan gyorsasággal és erővel, ami lökéshullámot gerjeszt.


Nitōryū
/Two Sword Style/
Név: Taka Nami
Ár: 150.000 ßeli
Leírás: A kardforgató elrugaszkodik majd a vetődés után két kardjával csapva suhint le. Ekkor a támadás szárnycsapásnak tűnik, de valójában hirtelen szélörvényt gerjeszt.

Név: Sai Kuru
Ár: 200.000 ßeli
Leírás: A kardokat maga előtt forgatva támad a használó, majd olyan erejű sebzést ejt, amilyet egy orrszarvú okozna.

Név: Nitōryū Iai: Rashōmon
Ár: 175.000 ßeli
Leírás: A támadás térdelő állásból indul, a karok egymáson keresztben helyezkednek el, míg a katanák a használó karjai alatt keresztezik egymást, mialatt még a hüvelyükben vannak. A kardforgató egy pontos mozdulattal rántja őket elő, aminek következtében kékes vágást ejtenek. Ez a technika bármit képes darabokra szabdalni.

Név: Nanajūni Pondo Hō
Ár: 250.000 ßeli
Leírás: A kardok vízszintesen helyezkednek el a kardforgató feje felett, majd körkörös mozgást indít vele. A támadás felér egy hetvenkét fontos ágyú lövésével. A technika valójában a sűrített levegőn alapul.

Név: Nigiri
Ár: 200.000 ßeli
Leírás: A kardokat használójuk egy adott irányba, pengével lefelé párhuzamosan tartja, így a vágások kék fénysugarak formájában érik el az ellenfelet.
 • Név: Tōrō
  Ár: 100.000 ßeli
  Leírás: Alappozíciója a Nigiri, melyből nekifutás szerűen a kardforgató felfelé vág, így súlyos sebeket okoz.

 • Név: Ōtōrō
  Ár: 100.000 ßeli
  Leírás: Újabb típusa a Nigirinek, általában a Tourou után használatos, amikor a kardforgató a levegőbe emelkedik és onnan sújt lefelé kéken izzó kardjaival ellenfelére.

 • Név: Hirameki
  Ár: 100.000 ßeli
  Leírás: A Nigiri harmadik típusa, mely teljességében légi támadás, levegő alapú technikával. A kardforgató teljesen a levegőbe ugrik, majd ellenfelének feje felől sújt le hosszanti sugárban.

 • Név: Samon
  Ár: 100.000 ßeli
  Leírás: A támadás alatt aktív a Nigiri, így a technika egy erőteljes párhuzamos vágáson alapul.

 • Név: Maguma
  Ár: 100.000 ßeli
  Leírás: Egy átlósan végrehajtott szimpla vágás, ami viszont egy démon medve erejét birtokolja.


Santōryū
/Three Sword Style/
Név: Oni Giri
Ár: 225.000 ßeli
Leírás: A két kard keresztezve helyezkedik el a kardforgató melle előtt, míg a harmadikat fogai között tartja. Sebességét felgyorsítja a támadás alatt, majd egy X alakú vágást ejt két kardjával, azt követően a fogai között levő karddal lesújt a keresztezett sebre.
 • Név: Yaki Oni Giri
  Ár: 225.000 ßeli
  Leírás: Az Oni Giri egyik alfaja, amelyben a támadó tűzzel erősíti meg támadását. Így az Oni Giri technika kétszer olyan hatásos, (és nem utolsó sorban látványos is) mint eredetileg.

 • Név: Enbima Yonezu Oni Giri
  Ár: 300.000 ßeli
  Leírás: A karforgató hajlított térdekkel és lehajtott fejjel H alakban keresztezi kardjait, amik, mintha a forró hő hatna rájuk, hullámzó mozgásba kezdenek. Ezt követően a használó háta mögött egy sötét, vörös szemű árny jelenik meg, ami a kardforgatóval együtt lesújt az ellenfélre. A használóközben emberfeletti sebességre tesz szert és akár egy nyílvessző, úgy üt sebet a védelmen.

 • Név: Rengoku Oni Giri
  Ár: 400.000 ßeli
  Leírás: Az Oni Giri egy erőteljesebb verziója. Gyakorlatilag teljesen megegyezik a sima Oni Giri-vel, hiszen ugyanabból a testtartásból kell indulnia, illetve ugyanabba a pózba kell érkeznie a Kardforgatónak, mint a képesség elődje esetében, ám ezúttal az okozott sérülések sokkal súlyosabbak: ha sikeres a támadás egy X alakú vágást ejt a használó az áldozata testén, valamint a fegyvereit is el tudja pusztítani - kettévágja például a kardot - ezzel a mozdulattal.

Név: Tatsu Maki
Ár: 120.000 ßeli
Leírás: A támadás az ellenfélnek háttal indul, egyik kard a fogak között, míg a másik kettő hegye egyenesen előre néz, majd a használó egyszerre mind a két kardját vízszintesen jobbra dönti. Mikor ellenfele megtámadja egy tornádó mozgását imitálja, majd dűtött háttal érkezik a földön. Ezt követően az ellenfél a levegőbe kerül, mintha egy szélörvény reptette volna el.
 • Név: Kokujō: Ō Tatsumaki
  Ár: 380.000 ßeli
  Leírás: A „Tatsu Maki” hatékonyabb verziója. Alkalmazása megegyezik az elődjével; a használónak ugyanazt a testtartást kell felvennie, ugyan úgy kell mozognia a kardjaival, ám ezúttal egy sárkányformájú szélörvényt gerjeszt a kardforgató, ami amellett, hogy a magasba emeli, még vágásokkal is megsorozza az áldozatait.

Név: Santōryū Ōgi: Sanzen Sekai
Ár: 300.000 ßeli
Leírás: A harmadik kard a fogak között, míg a két előretartott karral áll a kardforgató, miközben ujjai között forgatja két kardját. Maga előtt propellerszerűen forgatja kardjait, így felerősítve a vágás erejét, amit kardjainak széthúzásával mér ellenfelére.
 • Név: Santōryū Ōgi: Rokudō no Tsuji
  Ár: 375.000 ßeli
  Leírás: A „Santōryū Ougi: Sanzen Sekai” továbbfejlesztett változata. Ezúttal a kardforgató hatszor vágja meg az ellenfelet.

Név: Nigori-Zake
Ár: 250.000 ßeli
Leírás: Az Ichi és a Ni Gorilla után kezdhető el a Nigori-zake, amelyben a karok mérete még mindig aktív. A kardok hegyeit egy pontba irányítja, így azok azon az egy helyen rettenetes erőt váltanak ki. Még a legerősebb ellenfelet is képesek kidönteni az egyensúlyából.
 • Név: Ichi Gorilla
  Ár: 100.000 ßeli
  Leírás: A kardforgató egyik karjába áramoltatja testének energiáit, ami egy gorilla karméretére duzzad fel, valamint emberfeletti erő költözik belé.

 • Név: Ni Gorilla
  Ár: 100.000 ßeli
  Leírás: Csak úgy, mint az Ichi Gorilla esetében, a használó karja kétszeresére dagad és megtelik energiával. E két kar állapotával létrejön a Nigori-Zake.

Név: Tora Gari
Ár: 250.000 ßeli
Leírás: A kardforgató fél térdről indul, karjait keresztezi mellkasa előtt, majd könyökből behajtja karjait, ezzel is erősebben elrugaszkodva a földtől. Amint elsuhan az ellenfele mellett, több mély vágást ejt az ellenfélen és talpon állva érkezik mögötte.
 • Név: Uru Tora Gari
  Ár: 350.000 ßeli
  Leírás: A Tora Gari sokkal erősebb verziója, mely segítségével a Kardforgató képes olyan hatalmas és erős lényeket is megsebezni, mint egy Sárkány.

Név: Hyō Kin Dama
Ár: 275.000 ßeli
Leírás: A kardforgató ugró helyzetből indul, majd a levegőben forogva egy labdát formáz pengéinek segítségével, amit az ellenfél nehezen kerülhet ki, hiszen ez alatt képes még egy támadást indítani.

Név: Yasha Garasu
Ár: 175.000 ßeli
Leírás: Használója nekifutásból egy bukfencszerű mozdulatot tesz, majd forgása közben meg sem áll, míg el nem éri az ellenfelet, akit végigszabdal a gurulás közben. Ilyenkor leginkább egy guruló kerékre emlékeztet a technika. A támadás varjúlábnyomok formájában fejeződik be, amik mélységük miatt komoly vérveszteséget jelentenek.

Név: Gazami Dori
Ár: 125.000 ßeli
Leírás: A technika alatt mindegyik kard a fog közöttivel néz egy irányba, de a harmadik van középen. Kezdetben a jobb kar van felül és a bal alól, de a támadás végére a vágás után a kettő helyzete kicserélődik, így egy hosszú, függőleges vágást ejtve az ellenfélen.

Név: Tō Rō Nagashi
Ár: 125.000 ßeli
Leírás: A kardforgató támadása közben egy artista ügyességével forog, az óramutató járásával megegyezően, mialatt lesújt ellenfelére, így annak testén egy csillag formájú sebzést ejt.

Név: Gyūki: Yuzume
Ár: 275.000 ßeli
Leírás: A fogak között szorított kard vízszintesen, míg a másik kettő az ellenfél felé, kissé felfelé mutat, akár egy bika szarvai. Háta mögött a mitológiából ismert bika démon, a Gyuuki jelenik meg, amelynek aranyló szempárja a kardforgató bal szemére is átterjed, csak éppen az vöröslően izzik fel. A kardforgató végül ellöki magát, majd szinte a levegőn siklik el ellenfeléhez, akinek képes bármely támadását hárítani, majd végül egy erőteljes vágással ártalmatlanítani azt.

Név: Karasuma Gari
Ár: 175.000 ßeli
Leírás: Újabb légi támadás, melyben a kardforgató sok erőteljes vágást ejt a levegőben, ami hasznos, ha sok ellenféllel áll szemben. Támadás közben a kardot kirántja hüvelyéből és úgy sújt le ellenfeleire.

Név: Hyakuhachi Pondo Hō
Ár: 300.000 ßeli
Leírás: A kardforgató fogai között tartja harmadik kardját, még a másik kettőt vízszintesen tartva keresztezi feje felett, majd a támadáskor lesújt mind a három kardjával egymás után, így a támadás egy kék, sarlós örvényként jelenik meg. Ereje lényegesen nagyobb, mint a másik két Pound technikának.

Név: Ushi Bari
Ár: 200.000 ßeli
Leírás: A támadás alatt a kardforgató több vágást ejt, mialatt folyamatosan fut és kardjait úgy tartja előre, mintha azok a bika szarvai lennének.


Kyūtōryū
/Nine Sword Style/
Név: Kiki Kyūtōryū: Ashura
Ár: 0 ßeli
Feltétel: Legalább 10 Santōryū technika ismerete és pályázat írása, mely arról szól, mikor alkalmazta először.
Leírás: Csak Santōryū használó képes végrehajtani ezt a technikát, ő is csak akkor, ha már nagyon magas szinten űzi. Rendkívül nehéz, bonyolult és veszélyes technika. A használó dühe és csalódottsága sötét auraként jelenik meg körülötte. A lelkéből létrehoz egy ideiglenes hús-vér illúziót, amitől 6 keze és 3 feje lesz, mindegyikben egy-egy kard. A használó ilyenkor nagyon hasonlít egy Asura-ra (a hinduizmusban egy 6 kezű és 3 arcú mitológiai lény). A technikát és az ehhez tartozó támadásokat a düh és a harag táplálja.
 • Név: Ashura: Ichibugin
  Ár: 550.000 ßeli
  Leírás: A támadás csak a Kiki Kyūtōryū: Ashura technika után használható. A használó a kardokat a célpont felé fordítja, majd felé ugrik és támad. A támadás a létfontosságú szervekre fókuszál.


Soul Sword Style
Az egész stílus alap feltétele, egy NEM átlagos kard, amik igen ritkák! A kard és a gazdája között szoros kapcsolatnak kell lennie!
A stílus támadásai áttetszők, de a használója lelki állapotától függően más-más színekben ragyognak.
A stílus minden egyes támadása képes ártani bármilyen gyümölcshasználónak.
A legfőbb hátránya, hogy fizikálisan és mentálisan is rettentően fárasztó stílus.

Név: Storm Slash
Ár: 300.000 ßeli
Leírás: A technika egy jól látható lélek alapú lövés. A használó egy nagy erejű és gyorsaságú vágással egy éles „lélek pengét” küld a célpontra, ami átvágja a tárgyakat és jelentős kárt okoz a célpontban.
 • Név: Storm Slash: Thunder
  Ár: 250.000 ßeli
  Leírás: A használó Storm Slash sorozatot indít a célpont felé. Akár több száz ilyen vágást is leadhat, ám ezek gyengébbek, mint az alap technika. Ez a támadás inkább a mennyiségre épít.

 • Név: Storm Slash: Hurricane
  Ár: 400.000 ßeli
  Leírás: Használója a kardját a feje fölött pörgeti, majd kör alakban szabadjára enged egy hihetetlenül erős Storm Slash támadást, ami óriási pusztítást végez egy bizonyos körön belül.

Név: Soul Stab
Ár: 250.000 ßeli
Leírás: Ez a támadás nagyban függ a kardforgató csuklójának erejétől. A használó a célpont felé döf nagy erővel és gyorsasággal, aminek hatására egy lélek lövedék száguld az ellenfél felé. A lélek lövedék egy golyó erejével ér fel. /Közvetlen közelről használva még erősebb/
 • Név: Soul Stab: Thunder
  Ár: 350.000 ßeli
  Leírás: A használó Soul Stab sorozatot indít a célpont felé. Akár több száz ilyen döfést is leadhat.
Vissza az elejére Go down
 
Kardforgató Képességek
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Trailer Park :: Szabályzat és más egyéb :: Képességek-
Ugrás: