Szellemváros
 
HomeGy.I.K.TaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Tengerharcos Karate

Go down 
SzerzőÜzenet
Donquixote Doflamingo
Összesítés-,Rendszer AdminÖsszesítés-,Rendszer Admin
avatar

Hozzászólások száma : 54
Join date : 2012. Jan. 25.

TémanyitásTárgy: Tengerharcos Karate   Szer. Ápr. 04, 2012 8:00 am

Tengerharcosok
A tengerharcosok halszerű humanoid lények. Fizikailag jóval erősebbek egy átlagembernél. A nyakukon lévő kopoltyún képesek a víz alatt lélegezni akár egy hal, a szárazföldön pedig ugyanúgy lélegeznek, mint egy ember. Vízben az erejük és gyorsaságuk a többszörösére nő. Ott érezhető az igazi erejük. Képesek elviselni a gyors nyomásváltozást is. Képesek kommunikálni a tengeri lényekkel. Több fajta tengerharcos van, így képességeik nagy része a biológiai adottságuk szerint használható. A technikájuk a Tengerharcos Karate, amit bármelyik tengerharcos elsajátíthat.


Tengerharcos Karate
Ez a tengerharcosok harcművészete. A technikákhoz szükséges a tengerharcosok ereje és gyorsasága. Ez a harcstílus még erősebb és gyorsabb, ha víz alatt használják, ahol a tengerharcos kamatoztathatja igazi erejét.

Név: Hyakumaigawara Seiken
Ár: 100.000 ßeli
Leírás: Egy erőteljes ütés, ami messzire repítheti a célpontot.
 • Név: Senmaigawara Seiken
  Ár: 350.000 ßeli
  Leírás: A Hyakumaigawara Seiken egy sokkal erősebb verziója, Kuroobi azt állítja, hogy ez a lépés Tengerharcos Karate igazi „lényege”. A használója képes megölni egyetlen ütéssel egy embert.

 • Név: Gosenmaigawara Seiken
  Ár: 400.000 ßeli
  Leírás: A Senmaigawara Seiken tovább fejlesztett, egyben végső verziója. Egy erőteljes ütés, ami képes akár egy csapással harcképtelenné tenni egy Démongyümölcs használót.

Név: Karakusagawara Seiken
Ár: 300.000 ßeli
Leírás: A használó a levegőbe ütve egy lökéshullámot indít, mely egy elég nagy területre van hatással.

Név: Samegawara Seiken
Ár: 400.000 ßeli
Leírás: A gyojin karate egyik jelentős támadása, amelyben nagy energia áramlik a használó tenyerébe, amellyel képes lökéshullámot gerjeszteni. Az ütés szinte kivédhetetlen.

Név: Samehada Shotei
Ár: 250.000 ßeli
Leírás: Egy tenyeres blokkolás, ami képes lefegyverezni egy ellenfelet, azáltal, hogy kiüti a használó az áldozat kezéből annak kardját, pisztolyát.

Név: Nanasenmaigawara Mawashigeri
Ár: 350.000 ßeli
Leírás: A gyojin karate egy nagy erejű támadása. Használatakor a Tengerharcos egy körkörös rúgással támad rá az ellenségére, amely súlyos sérüléseket okozhat.

Név: Wantō Giri
Ár: 150.000 ßeli
Leírás: A tengerharcos az ellenfele mögül a nyakára mér egy erőteljes csapást.

Név: Itomaki Kumite
Ár: 100.000 ßeli
Leírás: Víz alatti technika, a használó a lófarkát (természetesen a tecnika feltétele, hogy legyen, de ha a tengerharcosnak bármi ehhez hasonló "dolga" van az is megfelel) az ellenfél dereka köré tekeri, hogy ezzel nem hagyva, hogy elszökjön.

Név: Kaisoku: Harakudashigeri
Ár: 250.000 ßeli
Leírás: Egy víz alatti támadás. A technika titka a hatalmas lendület, melyet a tengerharcosok könnyen elérnek a víz alatt. A használó távolról az áldozata felé úszik, s mikor eléri, egy oldalsó rúgással célba veszi annak gyomrát.

Név: Ka Ka Kakato Otoshi
Ár: 150.000 ßeli
Leírás: Víz alatti támadás, a használó a sarkával rúgja meg áldozatát.

Név: Appakushi Chokka Kouro
Ár: 200.000 ßeli
Leírás: A víz alatti mozdulatok újabb tagja, egy különleges fogás, aminek segítségével a tengerharcos szó szerint megbéklyózza az áldozatát, majd leúszik vele a tengerfenékre, ahol aztán a tenger nyomása végez az áldozattal.

Név: Jōdan Bakushō
Ár: 300.000 ßeli
Leírás: A Jōdan Bakushō egy víz alatti nyitott tenyérrel történő ütés, ami az áldozat állát célozza meg, súlyos sérüléseket okozva.

Név: Kaimen Wari
Ár: 350.000 ßeli
Leírás: Eme karate csapás segítségével a használó képes „kettészelni” az óceánt, ezáltal lökéshullámot indítva a célpont felé.

Név: Yarinami
Ár: 400.000 ßeli
Leírás: A képesség során a használója kezdetben a víz alatt tartózkodik, ahol örvényt képez maga köré. A létrehozott örvényből így képes a tenyerei közé vízoszlopot formálni, melynek kilövésével akár egy hajót is könnyedén el lehet süllyeszteni.

Név: Umidaiko
Ár: 400.000 ßeli
Leírás: Víz alatt végrehajtandó technika. A használó maga elé üt, ezzel lökéshullámot gerjesztve, aminek a sebessége és az ereje is félelmetes, valamint akit elér, azon különleges lenyomatot hagy.

Név: Gyojin Jūjutsu: Mizugokoro
Ár: 400.000 ßeli
Leírás: Víz alatti technika, mely’ segítségével a használó képes megragadni a vizet, mintha az megfogható lenne, és irányítani. Több képesség is erre a mozdulatra épül:
 • Név: Kairyū Ipponzeoi
  Ár: 380.000 ßeli
  Leírás: Miután a Tengerharcos megragadja a vizet, az úszóhártyás kezeivel egy nagynyomású, spirálisan forgó vízsugarat hoz létre, ami nagy károkat tud okozni.

 • Név: Murasame
  Ár: 490.000 ßeli
  Leírás: Mozdulatvilága szinte mindenben egyezik az előző technikáéval, csak ezúttal nem vízsugarat, hanem cápaalakú vízlövedékeket idéz meg a Gyojin, amik az áldozat testébe mélyesztik fogaikat, ha eltalálják.

Név: Yabasame
Ár: 350.000 ßeli
Leírás: A Tengerharcos először is bevizezi a kezét, majd a levegőbe üt egyet, aminek hatására a vízcseppek nyílhegyek formájában szállnak a célpont felé. Ezek a „nyilak” súlyos sérüléseket tudnak okozni.
 • Név: Uchimizu
  Ár: 450.000 ßeli
  Leírás: A Yabasame sokkal erősebb verziója, akár ölni is lehet vele. A használó ezúttal is a levegőbe üt, ám a víz most pisztolygolyóként támadja meg az ellenfelet. Ezzel a technikával már nem csak élőlényekben, hanem az épületekben is jelentős pusztítást lehet végezni.

Név: Gyojin Karate Ōgi: Buraikan
Ár: 500.000 ßeli
Feltétel: Öt Gyojin Karate technika ismerete!
Leírás: A gyojin karate egy titkos képessége, ebből adódóan egyike a legerősebb technikáknak. A Tengerharcos egy vízgömbbel veszi körül az egyik öklét, majd a célpontja felé üt, ezzel egyfajta vízalapú lökéshullámot indítva, ami elég erős ahhoz, hogy akár harcképtelenné tegyen egy óriást.
Vissza az elejére Go down
 
Tengerharcos Karate
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Trailer Park :: Szabályzat és más egyéb :: Képességek-
Ugrás: