Szellemváros
 
HomeGy.I.K.TaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Hadou

Go down 
SzerzőÜzenet
Jason Low
Kalandor; Harcos
Kalandor; Harcos
avatar

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2011. Aug. 30.
Age : 21
Tartózkodási hely : a világ végén... és onnan még két sarokra

Karakter információ
Tapasztalat:
2500/3750  (2500/3750)
Pénz: 110.000 ßeli /lekötve/
Vérdíj: 0

TémanyitásTárgy: Hadou   Szomb. Márc. 02, 2013 6:35 am

Jason a kabinjában ücsörgött, és naplóját írta. Ügyetlen volt, gyakran kiöntötte a tintát, és kezei csupa feketék lettek tőle. Valamint a papír is mindenhol foltos lett. Leírta terveit, és a legfontosabb történéseket, mióta eljött. Talán, ha híres lesz, és megtalálják ezeket, majd hőskölteményeket zengenek róla. S bár ez gyermekded álom volt, tetszett neki a gondolat.
Hajónapló, első bejegyzés:
Augusztus negyedike. Három napja vagyunk úton. A kapitány mesélt, egy különleges szigetről. A neve Foggy Island. Onnan ered, hogy a szigetet hatalmas ködburok veszi körül. Maga a sziget viszont állítólag csodálatos. A belseje maga a földi paradicsom, csak sajnos nehéz eljutni oda, a ködfelhő miatt, sok hajós vesztette már életét a köd miatt. Minden reggel elvégzem a szokásos gyakorlatokat. A délelőttjeimet, pedig a tekercsek olvasgatásával és a rajtuk leírt technikák tökéletesítésével töltöm. Öt tekercset választottam ki, amik különösen megtetszettek. Saját nevet is adtam nekik. Még rengeteget kell rajtuk csiszolni, de úgy érzem, mire hazaérünk, öt új technikával büszkélkedhetek majd Tenzinnek és anyának. Találtam viszont néhány tekercset, amiken ugyanaz az ökölnyom van mint az ajtón volt az edzőterem alatt. Azt leszámítva semmi. Talán ez is valamiféle zárral van kódolva. Próbáltam ráütni, de valószínűleg még nem vagyok kész rá, hogy megnézzem. Ha úgy érzem erősödtem valamicskét, majd ismét megpróbálom feltörni a pecsétet. Kíváncsi vagyok miféle technikák lehetnek elrejtve a papíroson. Biztosan nagy durranás, ha nem az lenne nem zárták volna le. Most sietek, mert kihűl a vacsora. Hamarosan újra írok,
Jason Low.


Hadou
A használó belső energiájának felszabadításával képes hatalmas erőre szert tenni, valamint testét felvértezni. Használatához kellő fizikai erő szükséges, valamint hónapok kitartó munkája, a szükséges gyakorlatok elsajátítása. Ezáltal egy rendkívül halálos harcstílust fejleszthetünk ki, amivel csak kevesen képesek megbírkózni.


Név: Rising Force
Ár:
Leírás: A technika használója fék nélkül ereszti szabadon erejét, ettől különleges gyorsaságra, és erőre tesz szert egy időre. A használata után, viszont a test elgyengül, még a legkisebb mozdulat is hatalmas megerőltetést jelent, és a legkisebb érintés is pokoli kínnak tűnhet. Különleges mellékhatása, hogy a használó bőre aktiváláskor vörössé válik.

Név: Booncrush
Ár:
Leírás:Egy erőteljes ütés, amely a test sebezhetőbb pontjait célozza. A technika mesterei nem győzik ezerszer meg ezerszer elmondani a tanítványuknak „egy jól irányzott ütés többet ér egy annál jóval erősebbnél”.

Név: Whirlwind
Ár:
Leírás: Távolsági támadás, a használója a levegőbe üt, szabadjára engedve Hadouját. Az energia maga előtt tolva a levegőt szelet gerjeszt. Így pusztítva mindent, amit eltalál.

Név: Hardening
Ár:
Leírás: A használó beborítja testét Hadoujával, ellenállóvá válva ez által a fizikai támadásokra. Magasabb szinten akár a legerősebb kard is eltörhet a testén, és azt is egy pöckölésnek érezheti, ha egy puskagolyó eltalálja.

Név: Uppandown
Ár:
Leírás: A technika alkalmazója felrúgja a levegőbe ellenfelét, majd ő is felugrik, és visszarúgja a talajszintre. Akár többször is belerúghat hogy még feljebb kerüljön és ezáltal nagyobbat zuhanjon.

Név: Rising Strike
Ár:
Leírás: Ez a támadás a Rising Force aktiválása után használható, a használó a megnövekedett erő, és gyorsaság kihasználásaként egy bonyolult ütés,rúgás kombinációval teríti le az ellenfelét.


A hozzászólást Jason Low összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 05, 2013 10:18 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Portgas D. Ace
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 21
Join date : 2012. Sep. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Hadou   Vas. Márc. 03, 2013 8:42 pm

Szia!
Elnézést a késésért, hétvégén táborban voltam, és tegnap értem haza - teljesen fáradtan, és nem tudtam rendesen gondolkodni. Dehát ez téged nem is érdekel, csak arra vagy kiváncsi, hogy mit gondolok a technikáidról, igaz? Ez esetben nem is szaporítom tovább a szót, csak még annyit, hogy....
elfogadom
A technikákhoz, akárcsak a mangás képességekhez, a későbbiekben a Vásárolni Szeretnék-ben juthatsz hozzá!

Név: Rising Force
Ár: 300.000 ßeli

Név:
Booncrush
Ár: 300.000 ßeli

Név: Whirlwind
Ár: 300.000 ßeli

Név: Hardening
Ár: 250.000 ßeli

Név: Uppandown
Ár: 200.000 ßeli

Név: Rising Strike
Ár: 800.000 ßeli

Kreativitásodnak köszönhetően pedig megkapod kezdésnek az Uppandown nevű képességet. Jó játékot!
Vissza az elejére Go down
 
Hadou
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Trailer Park :: Nyilvántartás :: Pályázatok :: Kalandor pályázatok-
Ugrás: