Szellemváros
 
HomeGy.I.K.TaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Naga Shiromi - a Nagák ostora

Go down 
SzerzőÜzenet
Naga Shiromi
Kalandor; Vezér
Kalandor; Vezér
avatar

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2013. Feb. 24.

Karakter információ
Tapasztalat:
6250/7500  (6250/7500)
Pénz: 100.000 ßeli
Vérdíj: 0

TémanyitásTárgy: Naga Shiromi - a Nagák ostora   Hétf. Márc. 04, 2013 10:47 am

Már egy hónapja utazhattunk, de még egy komolyabb meghódítandó területre sem értünk el. Ha nem ismertem volna társamat ezer éve akkor már-már megfordult volna a fejemben, hogy teljesen rosszul végzi a munkáját. Így nem is vontam kérdőre, hanem inkább a napi legfontosabb teendőnket csináltuk: Sakkoztunk. Minden nap vívtunk egy játszmát, ami remek torna volt az agyunknak. Azért csak egyet mert több nem fért volna bele, néha egy meccset is több napig játszottunk. Will is különleges gyerek volt akár csak Én, de erről bővebben legközelebb… Épp nyerésre álltam amikor Will megszólalt:
-Szép lépés volt Shiromi, de…nem sakkozhatunk egész nap. Mik a terveid? Hogyan akarod majd meggyőzni a többi szigetet, hogy álljanak be a Naga királyság zászlói alá? – kérdezte haláli nyugodtan Will.
- Természetesen észérvekkel. Az emberek tudják jól, hogy a Nagák országa fejlődőképes, sokkal nagyobb biztonságban érezhetik magukat egy egyesült zászló alatt, mint egyedül. Hisz mi lenne ha épp őket támadná meg egy erősebb banda? Azt hiszem ezekről a történetekről már Te is hallottál…- válaszoltam neki.
- Ne viccelj. Erről, a királynő haláláról, a születésedről mindenki hallott a királyságban, de még szerintem a határokon túl is. Nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy mivan akkor ha egy erős haderejű országba jutunk utazásaink során? Vagy egy erős kalózflotta támad ránk? Elismerem, hogy nagyszerű harcos vagy, a hadsereget is irányítottad, de egyedül Te sem győzhetsz le mindenkit. Követned kellett volna Daimos példáját és magaddal hozni legalább egy szűkebb elitet. Megtisztelő, hogy rám gondoltál, de Én inkább a lesből támadás és a csapda készítés mestere vagyok.
- Túl aggódod a dolgokat Will. Nem véletlen voltam Én a hadsereg egyik vezetője, tanultam egyet-kettőt a harcról egy kezdő kalózt bármikor leszerelek, az új világ pedig még messze van, de még milyen messze. Viszont abban igazad van, hogy oda fejlődnünk kell. Neked is és nekem is. Talán… - ekkor egy madár szállt a hajó fölé csőrében egy csomaggal. Nem tűnt valami nehéznek, de a szárnyas állat igen csak bajlódott vele. Leejtette a küldeményt majd tova repült. A csomagra egy levél volt erősítve, ami így szólt:
Kedves fiam!
Gondolom már messze jársz, de még lehetnek benned kételyek. A hitedet és képességeidet erősítve küldöm neked ezt a csomagot. Egy régi ostor van csak benne, de ez az ostor nem akármilyen. Generációról generációra öröklődik és a végén van egy tüskés, szúrós tartály. Ebbe lehet bele tölteni a Naga királyság speciális mérgeit. A markolaton van egy gomb, azt megnyomva tudod kiengedni a folyadékokat, bár már gondolom már sokat olvastál róla, de ha nem itt van egy kis részlet:
„ A Naga királyság speciális mérgei az egyik legveszélyesebbek a világon található mérgek között. Több fajtája is van neki: Az első a lassan ölő. Ez egy hétig lappang az áldozat szervezetében mire kifejti a hatását. Piros színű. Második ennek a bénító. Ez öt percre mozgásképtelenné teszi azt akit eltalál. Színe fekete. A harmadik típus a sav. Ez átmarja még a legkeményebb fák kérgét is. Gyengébb hajókon is jól használható. Ennek a színe sötétzöld.” A mérgeket egyébként a palota mögötti erdőben megtalálható kígyókból nyerjük. A tudósaink dolgoznak új méregfajták előállításán, ha találunk valamit természetesen értesítelek. A jelenleg ismert három méregfajta ott található a hajód aljában kis fiolákban. Remélem nem baj, hogy előre felszereltelek vele. Azt tanácsolom, hogy először tanulj meg bánni az ostorral, mert különben csúnya balesetet szenvedhetsz. Erre felkészülve az ellenméregből is juttatunk a felszerelésetek közé. Ez citromsárga színű. Mind a lassan ölő, mind a bénító méreg képességeit csökkenti mégpedig a következő módon: Ha a lassan ölő méreg a szervezetbe juttatása után három nappal beadásra kerül az ellenszérum akkor a halál megúszható. A bénító méreg esetén pedig egy fiola ellenméreg szervezetbe juttatása esetén a hatás idő feleződik. Ne izgulj az ellenméreg is csak nálunk állítható elő, így nem kell tartanod attól, hogy az ellenfeleid felépülnek az általad okozott fájdalmakból.
Használd egészséggel, hozz hírnevet az országnak!
Naga Kamakiri
Ui: A jelenlegei fegyvereidet is belemárthatod a méregbe, mivel a Naga királyságban úgy készülnek a fegyverek, hogy kibírják ezeket a kémiai hatásokat.


Vigyorogva oda dugtam a levelet Will orra alá:
- Úgy látom egyenlőre megoldódott ez a gondunk. Folytathatjuk tovább a sakkot? – kérdeztem vigyorogva.
- Természetesen herceg. Királynő lép B5. – válaszolta nem kisebb vigyorral az arcán.

- A lassan ölő és a bénító méreg akkor fejti ki a hatását, ha az ostor(vagy éppen a vele felszerelt fegyver) beleszúr/vág az ellenfél testébe. Tehát ha kívülről rácsöppen akkor a hatása a tizedére csökken.
- A sav méreg amint érintkezik egy felülettel (pl.:rácsöppen) egyből elkezdi kifejteni a maró hatását. Nagyobb mennyiség esetén(körülbelül egy liter, 5 fiola hatóanyaga) addig terjedhet amíg a méreg teljesen el nem pusztítja a felüleletet vagy el nem távolítják ( ez esetben az addig épen maradt részek épen is maradnak). Kisebb mennyiségben "csak" azt a helyet marja át ahova éppen lőtték/szúrták/csapták/vágták/stb... .
-Az ellenméreg természetesen a világ több pontján is megtalálható, előállítható, de a király (köszönhetően az eddigi elszigeteltségének) nem tud róla.
Vissza az elejére Go down
Bepo
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 15
Join date : 2013. Feb. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Naga Shiromi - a Nagák ostora   Szer. Márc. 13, 2013 11:33 pm

Na, örülhetsz, drága hercegecske! Úgy döntött a Nagy Bepo király, hogy megjutalmaz eme fegyverrel és a hozzá tartozó mérgekkel is! Fogyaszd őket egészséggel!
Vissza az elejére Go down
 
Naga Shiromi - a Nagák ostora
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Trailer Park :: Nyilvántartás :: Pályázatok :: Kalandor pályázatok-
Ugrás: