Szellemváros
 
HomeGy.I.K.TaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 William Lancaster - NJK Pályázat

Go down 
SzerzőÜzenet
William Lancaster
Fejvadász; Orvos
Fejvadász; Orvos
avatar

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2013. Feb. 23.

Karakter információ
Tapasztalat:
900/1250  (900/1250)
Pénz: 1.320.000 ßeli /lekötve/
Vérdíj: 0

TémanyitásTárgy: William Lancaster - NJK Pályázat   Kedd Márc. 05, 2013 8:25 am

Név: Neko (Sir Arthur Menéndez de Avilés)
Faj: Macska
Nem: Hím
Kor: Ismeretlen
Felszerelés: A nyakörvét egy csengettyű díszíti, amelyben egy kisméretű Den Den Mushi lett elrejtve - ezen keresztül képes kommunikálni William-mel.
Képesség: Ismeretlen okoknak köszönhetően megérti és beszéli az emberek nyelvét, emellett macska létének hála az állatokkal is képes szót érteni.

Kinézet: Első ránézésre egy átlagos macska, fekete bundával és kék szemekkel. Bordó nyakörvet hord, amin egy kis csengettyű lóg.

Jellem: Ha egyetlen szóval kéne jellemezni, az „összetett” illene rá a leginkább. Életvidám, kissé felelőtlen alak - szinte semmit sem vesz komolyan, az életet egyszerűen csak élvezni akarja, épp’ ezért gyakran keresi a kalandokat. Magabiztos, szinte már egoista, adottságaival előszeretettel él vissza - kihasználja az embereket, illetve le is nézi a legtöbbjüket. Legalábbis a férfiakat, hiszen annak ellenére, hogy Ő „csak” egy macska, rendszerint keresi a nők társaságát. Mindezek ellenére van egy komolyabb, filozofikusabb oldala is, amely rendkívül ritkán tör a felszínre. Ilyenkor igaz társ és barát lehet azok számára, akiket a bizalmába fogadott.

- Még mindig nem tudom felfogni, mi ütött belém... miért tartottam veled? - hirtelen nyomást éreztem a mellkasomon; már órák óta próbáltam elaludni, ám ez a kellemetlen hang folyton megtörte a csendet, valahányszor úgy éreztem, végre sikerül álomba merülnöm. Milyen kellemetlen. Szemeimet kinyitva a mellkasomon ücsörgő bajszos bolhazsákra pillantottam. Látszólag nem mondott neki semmit a „személyes aura” fogalma, meglehetősen frusztrált, hogy ilyen közel merészkedik hozzám.
- Pont ezen gondolkoztam Én is. - motyogtam alig hallhatóan, miközben letessékeltem magamról a fekete macskát, és öregesen felültem. - Egy szóval se mondtam, hogy velem tarthatsz. - körbenéztem. Egy elhagyatott, rozoga házba költöztem be erre az estére. Ugyan otthonosnak egy kicsit sem volt otthonos, nem panaszkodtam, hiszen tető volt a fejem fölött - mióta elhagytam az utolsó falut, ahol csaposként dolgoztam, legtöbbször a nyílt ég alatt aludtam, teljesen kiszolgáltatottan.
- Ostoba! Hálásnak kéne lenned, hogy megjutalmazlak a társaságommal. - milyen önelégült… már az első perctől kezdve nyilvánvaló volt számomra, hogy nem éppen az a hallgatag, szerény típus, ámbátor még most se sikerült hozzászoknom ahhoz, hogy ennyire egoista. Egyáltalán mire ez a hatalmas önbizalom? Hiszen Ő csak egy beszélő macska.
- Jól van, Neko, igazad van… - hagytam rá halvány mosollyal az ajkaimon, ámbátor neki nem tetszettek annyira a szavaim; hirtelen felém ugrott, s jobb mancsával végigkarmolta csupasz felsőtestem.
- Hogy merészeled… már ezerszer elmondtam, hogy az Én nevem Sir Arthur Menéndez de Avilés! - siránkozott.
- Nem fogok egy ilyen hosszú és bonyolult nevet megtanulni. Jó a Neko név is. - feleltem neki, majd kinéztem az ablakon. A Nap már felmenőben volt. Hiába nem aludtam semmit, ideje volt tovább indulni.
- Ha ennyire nincs kedvedre a társaságom, akkor most szétválhatunk. Én arra, Te pedig a másik irányba. - javasoltam neki, majd szó nélkül elindultam abba az irányba, amelybe az előbb is mutattam. Alig tettem meg néhány lépést, karmok fúródtak a testemben, ám, amilyen hirtelen jöttek, olyan gyorsan el is tűntek porhüvelyemből. Helyette arcom jobb oldalát kezdte el cirógatni valami - fekete bunda.
- A fenébe! Nekem is pont arra van dolgom, szóval muszáj veled tartanom, Will.
- William. - javítottam ki.
- Szóval nem szereted, ha így hívnak, Will?
- Tudod, mit, Neko? Hívj, ahogy akarsz, csak fogd be…
Vissza az elejére Go down
Portgas D. Ace
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 21
Join date : 2012. Sep. 29.

TémanyitásTárgy: Re: William Lancaster - NJK Pályázat   Kedd Márc. 05, 2013 8:33 am

- Nos, Will, Will, Will... I will... vagy inkább magyarul?
Szóval, bizonyára izgalommal telve várod, hogy meghozzam a döntést, amiről fogalmad sem lehet, hogy mi lesz. Vajon elfogadom? Vagy nem? Fehér, vagy fekete? Na és ki lőtt először? Han, vagy Greedo? Ezek mind komoly kérdések...

Ja, amúgy elfogadom. Remélem sokáig fogjátok egymás vérét szívni békességben, boldogságban.
Vissza az elejére Go down
 
William Lancaster - NJK Pályázat
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Trailer Park :: Nyilvántartás :: Pályázatok :: Fejvadász pályázatok-
Ugrás: