Szellemváros
 
HomeGy.I.K.TaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Rocky

Go down 
SzerzőÜzenet
Rocky
Kalóz; Zenész
Kalóz; Zenész
avatar

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakter információ
Tapasztalat:
500/1250  (500/1250)
Pénz: 100.000 ßeli
Vérdíj: 0

TémanyitásTárgy: Rocky   Pént. Márc. 15, 2013 10:11 am

Név: Rocky
Kaszt: Kalóz
Rang: Zenész, Szerencsejátékos
Születésnap: Április 20.
Kor: 19
Nem: Férfi
Képességek: -
Kinézet: Tipikus jóképű ficsúr, kinek kinézete a mai női ideállt próbálja megcélozni. Éjfekete haj, hasonlóan sötét szemek és ruházat, amolyan rejtélyes külsőt kölcsönöz neki, melyre szerinte leginkább buknak a lányok. Magas, szálkás, nem izomkolosszus, de nem is ezzel keresi kenyerét.

Felszerelés: - Akusztikus gitár, melynek külsejét mestere tervezte számára, miután elhagyta a tanulópadot. A mester tett bele továbbá egy apróságot is, mely a megfelelő akkordok lenyomását követően
(e----0---
B----1---
G----2---
D----2---
A----0---
E----0--- )nyílpuskaként lövell ki egy nyílvesszőt, a fogólapon át suhanva egy kis reteszen a hangolókulcson ki. Hátránya, hogy ezután újra kell hangolni a gitárt, és természetesen újra fel kell húzni a benne lévő szerkezetet, mert csak egy nyílvessző kilövésére alkalmas. Egy hasonló gitáron dolgozik, mely jóval hatalmasabb, a lényege ugyanez, de forgótáras lenne, viszont azzal gitározni lehetetlen lenne. A benne lévő puska kialakítása egyszerű, a dobban helyezkedik el egy nyílpuska fogó, felső és alsó része, melynél az akkordok leütésénél hátrahúz egy a húrral kapcsolatban lévő drót. (Ennek köszönhetően ezen akkord lejátszása hamisnak tűnhet)
Ha az utolsó akkordok elengedi, akkor lövi ki a nyílvesszőt, s a kilövés hatására meglazulnak a húrok, a hangolókulcson is elmozdulnak a kulcsok.

- Kézi mini puska, mely az ingujjában van elrejtve, egy kis rúgós szerkezet segítségével. Egy egyszerű előre, és hátrarántást követően bújik elő, hiszen a sátorvast két fémpillér tartja, melynél két rés van, ha előre rántja a második pillérbe kerül, ezt hátrarántva kicsúszik a sínből, és lefelé zuhan, ahol sokévnyi tanulás után már kis rutinnal el tudja kapni. A puska nem nagy hatóterületű, távolra egyáltalán nem céloz jól, ez inkább közelről veszélyes, a táv, ahol pontosan lehet vele célozni öt méter.

- Zenészkalap, melyet pávatoll ékesít

- Kabátja egy, az egyben a szerencsejátékához szükséges apró trükköket tartalmazza, kártyaretesz a bal ingujjban, belső zsebben több piros és szürke golyó elrejtve, mágnes csíkok belevarrva a bélésbe, füstgolyók a belső zsebben a meneküléshez. Apró tükör a figyelemeltereléshez, na meg játék közben megnézi azért, hogy áll a frizurája.

- Rengeteg dalos könyve van, melyek félig üresek, ide jegyzi fel az újonnan írt dalait, melyeket gitárján kísér.

- Csizmájában tőr van elrejtve, mely megütve a bokájánál lévő reteszt előugrik egy rugóhatására, majd ugyanezzel a mozdulattal visszaugrik. Két élű fegyver, hiszen véletlenszerűen is előugorhat, de kártya közben hatásos, ha az ellenfél nyerésre áll.

Egyéb felszerelés:
Álruhák (egy szett)
- Chasey: Kopasz, hatalmas fekete szakállal, bozontos szemöldökkel, szivarral a szájában
(Ehhez pedig a stílusnak megfelelő ruházat. )

Utazótáska: Ahol a nem szükséges felszereléseit hordja. A ruhákat, pár üveg bort, a trükkös kabátjának cserekellékeit, puskaport, nyilakat.
Barkácsfelszerelése/szerszámos láda: Kalapács, szögek, fém alkatrészek, csavarok, dróthuzal, csavarhúzók, madzag, rúgók, fémcsigák…stb…(minden, ami egy szerelőnek kellhet)

Jellem: „Soha ne bízz a muzsikusban,
mert elhúzza a nótád.
nem biztos, hogy csalódsz a fickóban,
lehet, korrekt lesz hozzád.

Nőcsábász ő, de nem hűséges,
Sosem állapodik meg az istenadta.
Csak pénzt keres, ami bőséges,
a szűz hiába marasztalta.

Gazember ő, átveri a népet,
a mulatozás viszont bejön neki.
pár üveg után vág őszinte képet,
mert ezt józanul sose teszi.

Barátai nincsenek, mert nem bíznak benne,
azonban ez tévhit.
megbecsülné bizony, ha társa lenne,
de lehet csak szédít.

Sose fordíts neki hátat,
brifkód legyen elzárva.
majd tátod a kis szádat,
ha ott maradsz elázva.”

Szint: 1

TP: 500

Pénz: 100.000 ßeli

Legutolsó módosítási időpont: 2013. 03. 15
Vissza az elejére Go down
 
Rocky
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Trailer Park :: Nyilvántartás :: Adatlap :: Kalóz-
Ugrás: