Szellemváros
 
HomeGy.I.K.TaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Las Vas'Legas

Go down 
SzerzőÜzenet
Portgas D. Ace
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 21
Join date : 2012. Sep. 29.

TémanyitásTárgy: Las Vas'Legas   Szomb. Márc. 16, 2013 7:06 am

Valahol a West Blue-n létezik egy hely, amiről csak a legjobb szerencsejátékosok, a leggazdagabb hazárdírozók, és hasonló személyek tudnak. Egy kaszinó, ami a vizen lebeg, és lassan járja a tengert...


Nos, te épp átlagos ügyeid intézed, amikor meghívást kapsz erre a helyre. Egy szokványos futár hozza neked a borítékot, és el is tűnik amint átadta.

Kedves Rocky!
Kérem segítsen nekünk. A Las Vas'Legas nevű szerencsejáték-birodalmunk sürgős segítségre szorul - és ehhez többek között az ön tudását szeretnénk igénybe venni.
Kérem jöjjön el, és bővebb tájékoztatást kap a Rocco Casino vezetőjétől.
Roccodile Merinwh

Nos, lehetőség szerint indulj útnak, és keresd fel ezt a helyet - posztod azzal záruljon, amikor már a kaszinó előtt állsz.
Vissza az elejére Go down
Rocky
Kalóz; Zenész
Kalóz; Zenész
avatar

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakter információ
Tapasztalat:
500/1250  (500/1250)
Pénz: 100.000 ßeli
Vérdíj: 0

TémanyitásTárgy: Re: Las Vas'Legas   Hétf. Márc. 18, 2013 12:48 am

- Úgy tűnik a segítségemre van szükség, egy kaszinó kért fel, micsoda büszkeség. - tartotta markában a levelet szemfényvesztőnk, aki kétszer fordított rajta, nehogy lemaradjon egyetlen apró betűs részről sem. Keresztülhúzza a számításait, s vele a napját, mert egy falubálra akart kiruccanni Chacy személyiségével, de egy kaszinó hívása talán nagyobb pénzt ígér, főleg, hogy személyesen kérték fel Rockyt. Talán zenészre van szükségük, bár elég gyanús számára, hogy ismerik őt.
~ Jobb lesz, ha vigyázok, nem lesz ez így jó, mindenesetre ami most kell, az egy jó kiállású hajó. ~ gondolta magában eltéve a meghívót, de még mielőtt elrohant volna a kikötő felé, elpakolta szükséges felszerelését. Elpakolt néhány daloskönyvet, ha mégis zenészként érkezik, nem árt, ha van tartalék muzsika. Kabátjába bepakolta csaláshoz szükséges dolgait, hiszen egy kaszinó olyannyira vonzza az embert, mint egyedül hagyott étel az éhező ebet.
Minipuskája az ingujjban, kése is a helyén, gitárja pedig már benne várja a tokban, hogy megpengessék azt.
~ Ideje indulni, még a végén elkések, még hajót kell fogni, nézzük mik a lehetőségek. ~ elmélkedett, miközben sietős léptekkel hagyta el a fogadót, miután kifizette annak árát a megfelelő embernek, ki recepciósként várta őt az épület előterében.
A kikötő felé vette az irányt, annyira állt csak meg csupán, hogy a piacon vegyen magának gyümölcsöt, és pár napi kaját az útra, ki tudja kikhez veti őt a sors, sosem árt az elővigyázatosság.
Egy utasszállító hajót keresett magának, vagy egy magánhajót, ki jó pénzért elszállítja őt a keresett kaszinóhoz, melynek sajnos nem tudta a pontos helyét.
- Szép napot uram, mennyi most egy fuvar, a West Blue-n levő Las Vas'Legasi kaszinóhoz vigyen, nem leszek ám fukar. - Üdvözölt egy idős alakot, ki éppen kikötni készült nem túl nagy hajójával. A méret viszont nem lényeg, ha elvisz oda ahová szeretné az ember.
Ez a lehetőség azonban nem volt nyerő, az öregnek halvány ötlete sem volt arról, hol található ez a hely, sosem hallott még róla, a tengeren pedig nem fog céltalanul keringeni, míg meg nem találják. Új ember után kellett néznie.
- Te...jól hallom, a Las Vas'Legasi kaszinóhoz tartasz? Véletlenül mi is oda megyünk, igaz srácok? - szólalt meg egy alak a sötétségből előlépve, amolyan filmbeli jelenetet tükrözve, mikor a rossz arcúak színre lépnek.
- Némi fizetségért cserébe elvihetünk, ha gondolod. - kontrázott rá a vágott arcú férfi, kinek szájából egy díszesen megmunkált pipa lógott. Túlságosan gyanúsak voltak az alakok, de nem volt mit tenni, a többi hajó nem igazán tűnt megfelelőnek, tekintve, hogy halász, kalóz és tengerészeti hajók állomásoztak jelenleg a dokkoknál.
~ Üdvözlöm jó uram, ki segítségemre siet, eme egyszerű zenész az útért mit fizet? - kérdezte Rocky, megkezdve az üzletelést az útért.
- Százezer ßeliért a kaszinó ajtajáig viszlek te "egyszerű zenész". - válaszolt a ficsúr, látszott rajta, hogy megpróbálja hülyére venni zenészünket.
- Tízezer legyen és elég, ha a dokknál kitesz, nem vagyok bolond, tudom hogy az út rövid lesz. - tromfolt rá Rocky, majd csalódottan megfordult.
- Látom üzletemberrel van dolgom, várj te zenész. Harmincért elviszlek és a szakácsunk a specialitását csinálja neked. - kacsintott félreérthetetlenül a kalóz, amire Rocky még gyanúsabban nézett rá a társaságra.
- Tízezer és a specialitást megtarthatod, pont kalózoktól ételt el nem fogadok. - intette le Rocky az ajánlatot, mire a vágott arcú kapitány sóhajtott egy mélyet, de beleegyezett végül az ajánlatba. Az út előtt ötezer, megérkezéskor megint ötezer, így egyeztek meg a felek, persze mindketten azt tervezték, hogy átverik üzleti társukat.

Végül Rocky mégis megérkezett a kaszinóhoz, egy igen kalandos útnak köszönhetően, ahol kezdetben harapós volt a viszony. Az volt a szerencséje, hogy egy igen szerencsétlen csapathoz csapódott, akiket először kifosztott kártyán, így visszakapta az úti költséget, majd az este nem várt fordulatot hozott, ki akarták rabolni a zenészt, aki azonban állta a sarat. A kalózok azért nehezteltek, mert minden pénzüket elvesztették, de mivel Rocky csalt és mert nem volt biztos benne, hogy meddig tudja visszaverni a tíz tagú kalózcsapat támadásait, visszaadta a pénzüket és az éjszaka folyamán egy italozás keretében "összebarátkoztak."

A férfi a kaszinó előtt áll, kezében a levéllel, mely ittlétének legális bizonyságát tartalmazza.
Vissza az elejére Go down
Portgas D. Ace
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 21
Join date : 2012. Sep. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Las Vas'Legas   Hétf. Márc. 18, 2013 4:51 am

A sziget... nos, gondolom a nevéből kitaláltad, a mi világunk Las Vegasára hajaz - mindenhol csillogás, és pénzért bármit megkap az ember. Hotelek, luxus kísérő-nők, gondolom érted, és más dolgok mindenhol megtalálhatóak, amerre csak nézel. Az egyik ilyen hotel-kaszinó az uticélod, a Las Vas'Legas, ahol szükséged sincs a meghívóra, azonnal felismernek téged. A VIP részlegre kísérnek a hiányos öltözetű nők, ahol a kaszinő vezetője boldogan fordul hozzád - és más meghívottakhoz.
- Üdv, uraim. Gondolom nem is sejtik miért hívtuk ide magukat... nos, önök válogatott csalók. - jelenti ki a legnagyobb higgadtsággal a tulaj, majd mielőtt reagálni tudnátok, folytatja.
- Na, nem mindha ezzel bajunk lenne. A szigetünk vezetősége nyílván tartja a legügyesebb csalókat, hogy ne fosztogathassanak erre, nincs miért meglepődni. Viszont mégis megjelent egy banda a színen, akik sorra fosztják a kaszinókat. Nem tudunk mit kezdeni velük, de maguk talán igen... Egy szó mint száz - amíg itt tartózkodnak, fosztogathatják az asztalokat, de csak amennyit szükséges - és a szigetet nem hagyhatják el az itt szerzett pénzzel - viszont aki kézre keríti a zsiványok bandáját, és bemutatja a csalási módszerük, fényes jutalomban részesül. Nos uraim, van kérdésük?

Ha van kérdésed, írd meg pm-ben, és válaszolok a kaszinó vezetője helyett. Ha nem, akkor eddig tartana a köröd.
Vissza az elejére Go down
Rocky
Kalóz; Zenész
Kalóz; Zenész
avatar

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakter információ
Tapasztalat:
500/1250  (500/1250)
Pénz: 100.000 ßeli
Vérdíj: 0

TémanyitásTárgy: Re: Las Vas'Legas   Csüt. Márc. 28, 2013 7:34 am

//Bocsi, csak most esett le nekem is, vagy 20. olvasásra, az első reagodban, csak egy kaszinóról írsz, ami a vízen lebeg, vagyis úgy gondoltam olyan, mint a Baratie, Sanji előző étterme. Azonban a második körváltással arra sugalltál, hogy ez egy sziget, ahol több kaszinó van, hotelek és hasonló, én pedig az egyikbe mentem be, ahová nem kellett meghívó. Mindenesetre utóbbi reagodra reagálnék, így maradjunk a szigetnél. Very Happy//

Szereplők:
Csalók = fehér
Elisa = ibolya
Rocky = Félkövér


Tágra nyílt szemekkel figyelte a fényeket, ami a kicsinek nem igen nevezhető utcákat ragyogta be, hotelek, bárok és kaszinók áradata fogadta őt, szemei szinte utánozták a fényeket, melyek hirdetőtáblaként sütötték ki elméjét.
- Ledermedek, itt tudnék gyönyörködni estig, azt nem értem, ez a hely hol volt eddig? - tette fel a fiú magában a kérdést, de tudta, nem töltheti itt az egész napot, el kell indulnia, hogy felkeresse a neki kellő kaszinót, a Las Vas'legas-t.
Minden lépés után belebotlott egy gyönyörű hölgybe, egy előkelő házaspárba, erős késztetést érzett arra, hogy átverje, kizsebelje őket, vagy csupán elhódítsa egy csinos lányka szívét.
Azonban egy hatalmas név keltette fel figyelmét, mely az általa keresett helynek megfelelő volt, hatalmas épület, csillogó villogó berendezések, csupán már a látvány magával ragadta a szemfényvesztőt, pedig még csak le se ült egy asztalhoz játszani.

Benn hosztesz kisasszonyok fogadják őt, s miután Rocky átadta a levelet, készségesen elkísérték őt a VIP részlegre.
- Mi már találkoztunk, nem ismersz fel engem? Ilyen angyalokkal találkoztam a mennyben. Hóóó, mókuskám kérlek vacsorázz velem, meglásd tetszeni fog a személyem. - magyaráz közben folyamatosan a lányoknak, kik csak kuncognak Rocky flörtölésén, ő pedig már azt hitte, ki törik a nyaka a "szépségek bámulásától".

A VIP teremben a tulaj fogadta őt és még több hozzá hasonló csalót. Ez már nem tetszett a férfinek, de a "fényes jutalom" szó megragadott elméjében. Az, hogy nyilván van tartva kicsit aggasztotta őt, mindig titokban ténykedett, mégis eljutott ide hírneve.
- Egy pillanatig se aggódjon jó uram, már adhatja is a kenyérre valót, kiderítem mi folyik itt, a csaló felismeri a csalót. - mondta nagy bizonyossággal Rocky, majd mivel kérdése nem volt a férfi felé, el is kezdte felgöngyölíteni a szálakat, hiszen minél gyorsabban végezz, annál több ideje marad udvarolni az itt lévő hölgyeknek vagy "minden másra".
Játszani nem fog leülni, hiszen úgy nem buli, ha utána a nyereményt vissza kell adnia, na meg aztán csak adatot gyűjtenének a stílusáról és szokásairól, ki tudja, így is mennyi mindent derítettek ki róla.
A sorok között lépkedve gondolkozott el azon, mit kellene tennie, de szerencsére már eszébe is jutott egy nyerő ötlet, olyannyira őrült, hogy talán beválhat.
Követi az egyik meghívottat, amelyik leül játszani. Az egyik biztosan így próbálja kideríteni a csaló kilétét, Rockynak pedig elég lesz őt követni, és figyelni, ahogy kicsalja a pénzt az asztaltól. Miután már összegyűlik egy nagyobb tömeg, áhítattal figyelve mekkora szerencséje van a férfinak, Rocky a háttérben, a tömegből, lehetőleg takarásban elkiáltja magát.
- Hát emberek a gatyát bizony húzzák fel, ettől az asztaltól ezt a rengeteg pénzt ugyan ki veszi el? - ordította, majd el kezdte figyelni azokat az alakokat, akik közeledni kezdenek az asztalhoz. Lehetőleg szemüveges, ballonkabátosok, bő öltönnyel ellátott alakokat nézi, de mindenki potenciális gyanús.
Ha új emberek ülnek le, vagy még az ordítás előtt ült le valaki, el kezdi figyelni a játékosokat. Mennyiszer néznek a szemüvegesek közvetlen maguk elé, használ valaki jelzéseket, amik nem túl feltűnőek de gyakoriak (fülpiszkálás, vakarózás). Nyúlkálnak e a ruhájukhoz, az asztal alá, gyakran dohányoznak-e, dudorodik-e a zsebük. Elvesz egy pohár italt az egyik pincértől, meghúzza a tartalmát, aztán "véletlen" leejti a poharat, így alá néz az asztalnak.
Hirtelen egy gyanús alak sétál el mellette, ki felkelti az érdeklődését, pláne miután meglátja, hogy a zsebében kártyák lapulnak, melyeknek nem kell sok, hogy kihulljanak a földre. Lép is egyet, hogy jobban utána nézzen, mikor két gyönyörű hölgyemény lepi meg őt társaságukkal.
- Oh micsoda jóképű férfi! Kér egy italt? - kérdezte az egyik felé nyújtva egy pohár pezsgőt, míg a másik hiányos öltözékű leányzó a szemfényvesztő arcát kezdi el simogatni.
- Micsoda markáns arc és ez a borosta is micsoda férfiasságot kölcsönöz. - flörtölt vele a rövid hajú szőke bombázó, mire Rocky szinte elolvadt a gyönyörtől.
- Hölgyeim, hölgyeim micsoda dicséretek, velem nem veszítenek sokat, ennyit ígérhetek. - kacsintott a fiú nyájasan, majd átkarolta a két szépséget és hagyta, hogy teljesen elcsavarják a fejét.
Persze nem tűnt fel a zenésznek, hogy csupán elterelik a figyelmét, mit sok más megbízott csalónak is, vagy a lányok vállán lévő tetoválás, mi egy kártyalapot ábrázolt. Egy férfi természetesen vevő az ilyen dolgokra, pláne ha esetünkben Rockyról van szó. A gyanús férfi eközben pedig nyugodtan elsétált a színről, eldobva annak az esélyét, hogy hősünk megszimatoljon valamit, amivel előrébb juthatna a nyomozásban.
- Mi lenne, ha valami nyugodtabb helyen beszélgetnénk hercegem? - kérdezte pajkosan a hosszú hajú leányzó, s hogy még jobban felkeltse a zenész figyelmét, karjait összenyomva tette még gusztusosabbá "portékáját."
- Aaaah...ahhh. - nyögte ki végül Rocky, kinek szinte már eleredt az orra vére az izgalomtól, s már majdnem hevesen bólogatni kezdett, mikor valami egészen más terelte el a figyelmét.
Egy, a két előbb érkező hölgynél is gyönyörűbb teremtés. Haja olyan vörös volt, mint a rózsa, hosszúságának köszönhetően minden lépésnél a derekát csapdosta. Sötétkék estélyiruha volt rajta, mely úgy simult kecses alkatához, mintha teljesen pucér lett volna. Ajkai vadítóak voltak, az egész test szinte hívogatóan rejtélyes volt, s mikor tekintetük találkozott egy kacsintással koronázta meg a kialakult képet.
Rockynak szinte gőz jött ki a fülein, nyelve a padlóig lógott, ha farkas lenne, most biztos vonyítana.
- Hölgyeim sajnos mennem kell, a természet és egy szírén szólít most el. - közölte hűvösen a férfi, cserben hagyva az őt felügyelő lányokat.
A szépség egyenesen az egyik asztalhoz vezette hősünket, majd az egyik szabad széken foglalt helyet, honnan végig követte a zombiként érkező zenészt.
Az ifjú nem csinált semmit, nem szólt semmit, csupán leült a hölggyel szemben, miközben tekintete folyamatosan a lány égszínkék szemeit kereste.
- Jó estét uram. - köszöntötte az érkező szemfényvesztőt a hölgy, majd intett az asztalnál álló fiúnak, hogy játékba kezd. A fiú is elvörösödve vette tudomásul a szépség szándékát, mire Rocky is hasonlóképpen cselekedett. Észre sem vette a körülötte ülő másik két játékost, egy cowboy kalapos, elég feszült urat és egy nagy vigyorral bámészkodó sunyi alakot.
Kiosztották a lapokat, mire Rocky nem reagált, csupán ennyit nyögött ki.:
- Sakk-matt. - mindenki furcsán nézett a fiúra, csupán a hölgy kacagta el magát, illedelmesen szája elé téve hófehér bársonyos kezét.
- Uram, azt sem tudja, milyen játékot játszik? - kérdezte még mindig szeszélyesen mosolyogva, mire Rocky csak nyálát csorgatva bólogatott.
- Így veszíteni fog. - tette még hozzá az ismeretlen szépség, mire a zenész fejében megmozdult a kerék, s feszülten a lapjaira pillantott. Olyan nem létezik, hogy ő veszítsen, s ennek hangot is ad.
- Szépséges hölgyem, hogy én veszítsek az lehetetlen, nem vagyok én oly balga, tehetetlen. - mondta, miközben olyan idétlenül vigyorgott, mint egy jól lakott óvodás.
- Azt majd meglátjuk. - szólt közbe a sunyi, vigyorgó alak, ki előtt már hatalmas zsetondzsungel tornyosult.
Miután Rocky megbizonyosodott arról, hogy ütőképes lapjai vannak, ismét a hölgyre emelte tekintetét, ki szemeivel ugyancsak az övéit kereste.
- A nevem Rocky, önben kit tisztelhetek, mondjon egy nevet, amiről ódákat zenghetek. - kérlelte a hölgyet a fiú, mire a lány elkuncogta magát.
- Micsoda költő veszett el önben kedves Rocky. A nevem Elisa. - válaszolt a hölgy, majd szemeivel a mellette ülő sunyi fickó felé próbált jelezni. A zenész még mindig a hirtelen keletkezett szerelem hatása alatt állt, de zombimódjára követte az alig észrevehető utasítást.
A sunyi fickó épp az asztal alatt molyolt valamit, de épp csak annyira, hogy ne legyen észrevehető, ez mégis Elisa-nak szemet szúrt. Rockynak eszébe jutott egy hasonló csel, mire az öreg Simons tanította a régi szép időkben, még csenevész korában. Az asztalhoz ülve, épp amikor mindenki a lapjait felemeli, egy öntapadóval ellátott kis táblát illeszt az asztal aljára, mely úgy idomul az asztalhoz, mintha csak egy dísz vagy alkatrész lenne. Ez a tábla kártyákat rejt magában, így minden lap emelésnél ki tudja cserélni azokat, még mielőtt feltűnő lenne, ehhez azonban sok évnyi gyakorlás kell és tapasztalat.
Innentől kezdve a fiúnak is gyanússá vált a dolog, de mivel nem tudott bizonyosságot lelni, egy ideig figyelte őt, miközben ő maga is bevetette az ingujjas trükkjét. Arra tanították, hogy nem szabad minden kört vinnie, mert az gyanússá válhat, inkább a sok pénzes partikat kell elcsalnia, mielőtt felállna az asztaltól. Úgy tűnt, a gyanúsított is tisztában volt ezzel, ezért volt amit a cowboy kalapos úrnak engedett át, ugyanis a negyedik partner Elisa folyamatosan veszített.
Rocky már majdnem felborította az asztalt, ezzel leleplezve a csalót, mikor Elisa ismét jelzett neki szemeivel, most éppen a cowboy kalapos mögött álló hölgyre hívva fel a figyelmet.
Bizony, hogy ő is gyanússá vált, a nyakában lógó hatalmas ékszer egy tükör volt, mely igaz első látásra nem tűnt annak, de mivel a lány pont úgy forgatta, hogy a szembe ülőnek tökéletes rálátása legyen a vagyonából kifosztandó balek lapjaira, le is bukott egyből.
Ez már több, mint elég volt ahhoz, hogy a két csalót lebuktassák, Rocky bejelentette, hogy kiszáll a partiból, majd remélve, hogy Elisa továbbra is a "nyomozó segéde" marad, elrohant az őrökért. Szerencsére még ott találták a csalókat, kiket egyből el is vittek, majd lezárva a kaszinót, a bandából sokukat el is kapták, persze nem csak Rocky és Elisa érdeme miatt, a több megbízott is sikeresen teljesítette a feladatot.
Azonban Elisát már nem találta a helyén. Élete legszebb virága helyett egy üres asztalt bámulhatott, hiába tekeredett a nyaka mindenfelé, nem találta a sötétkék ruhában ragyogó csillagot.
Elisa eközben egy női toalett ablakán próbált kimászni, mikor tekintete megakadt saját vállán lévő tetováláson. Egy kártyalap volt rajta melyet undorral érintett meg, végül felsóhajtott. Rockyval való csapatmunkája végül meghozta a gyümölcsét és szabad lehet, de lehet korán örül és vajon láthatja őt újra majd a szerelmessé vált zenész?


A hozzászólást Rocky összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 02, 2013 7:32 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Portgas D. Ace
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 21
Join date : 2012. Sep. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Las Vas'Legas   Hétf. Ápr. 08, 2013 9:54 am

Nos, most két szálra bomlik a történet.
Leleplezed a csalókat
Spoiler:
 

Elisa után kutatsz
Spoiler:
 

Vissza az elejére Go down
Rocky
Kalóz; Zenész
Kalóz; Zenész
avatar

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakter információ
Tapasztalat:
500/1250  (500/1250)
Pénz: 100.000 ßeli
Vérdíj: 0

TémanyitásTárgy: Re: Las Vas'Legas   Szer. Ápr. 17, 2013 6:43 am

A hölgy menekül, úgy tűnik, kihasználja a káoszt, amit a cselekmény szült, de Rocky nem hagyja ezt annyiban, fene egye a pénzt és a csalókat, mikor ez a nem mindennapi teremtés először keringőre hívta nőcsábász szemfényvesztőnket, aztán pedig faképnél hagyja. Ezt nem lehet annyiban hagyni, s ezt gondolja hősünk is, mialatt követi a hölgyet a női mellék helység irányába.
- Óh illem, udvariasság hova tegyelek, a tiltott helyiségbe most bepillantást nyerhetek. - sóhajtott egy mélyet Rocky, majd szemeit becsukva berohant a toalettre, azonban senkit nem talált ott, csak a nyitott ablakot, s kinézve rajta megpillantotta menekülő "szerelmesét".
- Hova szaladsz! Várj kedvesem. Cserbenhagysz, miután felperzselted szívem? - kiáltott utána, mire a nő meglepetten fordult meg, s mosolyogva nézte végig, ahogy a zenész kibotorkál az ablakon. Elisa elrejtette tetoválását és úgy fogadta az utána futó Rockyt, s bár először vonakodott, mégis vele tartott.

Kezdetben egy kellemes esti séta melengette a két fiatal szívét, látszott a lányon, hogy magabiztossága elillanni látszik, titkolt valamit és nem akarta, hogy a zenész bajba keveredjen. Viszont tetszett neki a fiú szórakozottsága, kisugárzása és akaratossága. Rocky kérdéseire hol alig felelt, hol pedig kénytelen volt hazugsággal előállni, nem biztos, hogy azért mert nem bízik meg a "csalóban", egyszerűen nem akarta belekeverni zűrös ügyeibe, melyből sajnos ő sem tud már kimászni.

Azonban az este magával ragadta a lányt is, olyannyira élvezte Rocky társaságát, hogy egy vacsorára is igent mondott, a zenész pedig gavallér módjára fizette az egész estét.
- Jártas vagy a kártyában, a trükköket is ismered, magad is űzöd, vagy ilyen jól megfigyeled? - kérdezte a fiú, mire Elisa hirtelen megrökönyödött. Nem tudta milyen válasszal szolgáljon a fiú számára, hirtelen kellett reagálnia, nem akarta, hogy az gyanút fogjon.
- Édesapám sokat játszott otthon a barátaival, s miután sokat veszített, betanított, hogyan segítsek neki. Nem gyanítottak a barátai semmit, egy kislány hogy tudná segíteni az édesapját. - mosolygott, egyrészt leleményességén, másfelől mert szimpátiát váltott ki eme kis hazugsága.
Ekkor azonban kipillantott oldalra és észrevette az egyik fa mögött bujkáló kigyúrt bandatagot Rault.
Próbálta elterelni a fiú figyelmét róla, de már neki is gyanús volt a kopasz, szemüveges alak, ki mindenhol ott volt, ahol ők is, ezzel elrontva a kellemes hangulatot.
- Te ott, ki minket követsz, menj tovább de rögvest. Én vagyok a harcművészek mestere, kinek azonnal el jár a tenyere. - kiáltott oda a fiú, s bár hantázott, remélte, hogy a férfi megijed és eliszkol.

//Elnézést a késedelemért és a rövidségért.//
Vissza az elejére Go down
Portgas D. Ace
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 21
Join date : 2012. Sep. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Las Vas'Legas   Szer. Ápr. 24, 2013 12:31 am

Nos, a következő köröd egyszerű. A férfi nem hagyja annyiban a hozzáállásod, és harcolni akar veled - ideje megcsillogtatnod harci tudásod. A lényeg, hogy te nyerj - és mikor a földön hever a férfi, vedd észre, hogy eltűnt a randipartnered. Viszont a székénél találsz egy furcsa kártyalapot. Ránézésre olyan, mintha a franciakártya-pakli egy tagja lenne, de ilyet még nem láttál - nincs rajta ugyanis középen semmi, a két sarkában pedig egy-egy fekete 0 virít.

Ezután ismét dönthetsz.

Keresni kezded a lányt.
Spoiler:
 

Visszamész munkaadódhoz.
Spoiler:
 

Jó játékot!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Las Vas'Legas   

Vissza az elejére Go down
 
Las Vas'Legas
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Trailer Park :: Helyszínek :: West Blue :: Nyílt tenger-
Ugrás: