Szellemváros
 
HomeGy.I.K.TaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Jason Low

Go down 
SzerzőÜzenet
Eustass Kid
Összesítés-,Rendszer AdminÖsszesítés-,Rendszer Admin
avatar

Hozzászólások száma : 517
Join date : 2010. Jan. 03.

TémanyitásTárgy: Jason Low   Szomb. Ápr. 20, 2013 12:38 am

Nos, akkor csapjunk is bele. Az első kör roppant egyszerű, mégis briliáns: Louge Townban vagy, azon a bizonyos napon, mikor minden idők legnagyobb kalózát, Gold Rogert kivégezték. Az első sorokban álló szemlélődők egyike vagy. Le kell írnod, milyen érzések kavarognak benned az események hatására. Csak ügyesen!

_________________
You said, you've broken the rules? Come a bit closer!


Vissza az elejére Go down
Jason Low
Kalandor; Harcos
Kalandor; Harcos
avatar

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2011. Aug. 30.
Age : 21
Tartózkodási hely : a világ végén... és onnan még két sarokra

Karakter információ
Tapasztalat:
2500/3750  (2500/3750)
Pénz: 110.000 ßeli /lekötve/
Vérdíj: 0

TémanyitásTárgy: Re: Jason Low   Szomb. Ápr. 27, 2013 1:35 am

A Kalandok hajnala

Egy kis aláfestő zene:
Spoiler:
 


Hogy hogyan kerültem ide a homályba vész, csakúgy, mint az én kis jelentéktelen személyem a tömegben, ami egyetlen dolog miatt gyűlt itt össze. Világrengető eseményre került sor itt ebben a kis városban, Logue Townban. Amit az óta a kezdet és vég városának is neveznek. Amiatt, ami pár perc múlva bekövetkezik. Gol D. Roger a Kalózkirály végső állomása volt ez. Én a tömegben álltam, és figyeltem, ahogy bilincsbe verve végig megy az úton egészen az emelvényig ahol a hóhér várta. Roger végig vigyorgott, furcsa volt, hisz mindjárt meghal, ő meg itt nevetgél pödört bajsza alatt. Talán hamarosan megszöktetik? Azt mondták róla hihetetlen erőt birtokol, de most csak egy egyszerű embernek látszott, mint én vagy bárki más. Mégis, valami furcsa tekintély áradt belőle, melyhez nem is mertem magamat, vagy mást hasonlítani. Szépen lassan felsétált az emelvényre. A téren síri csend honolt, még a tenger zúgását is lehetett hallani, messze a kikötőből. Néha, egy pár ember hangját szűrtem ki amint halkan kérdéseket tesz fel a mellette állónak. „Hol lehet a legénysége?” „Szerinted szökni próbál majd?”. Amikor viszont megszólalt ezek a hangok is abbamaradtak. Tényleg, csak a tenger zúgása, és a madarak szárnycsapkodása hallatszott.
- Mik az utolsó szavaid?- kérdezte az egyik hóhér, erre a kalózkirály még jobban elvigyorodott. És noha nem beszélt hangosan, tökéletesen lehetett hallani amit mond.
- Levennétek ezt rólam? Nagyon szorít. – Nyújtotta oda megbilincselt kezét. Tényleg azt remélte, hogy lesznek ekkora barmok? Vagy csak viccelődni próbált. Viccelődni a saját kivégzésén?
- Le..Lehetetlen!- válaszolt az őr kissé meghökkenve, a király csak mosolygott tovább.
- Ugyan, miért futnék most el?- Kérdezte, mire magamban egyből rávágtam, talán hogy ne halj meg! – Ez kicsit elszomorít…- Egy pillanatra eltűnt a mosoly és kissé szomorkás arcot vágott, de utána azonnal felvette a korábbi vigyorgó arckifejezést. Azzal leült az emelvényen szembe a tömeggel. Még mindig vigyorgott. – Hát akkor ennyi volt, fejezzétek be! – Vetette oda végül, egyáltalán nem tűnt elkeseredettnek, vagy bánatosnak, mondhatni laza volt. Még egy amit egy átlag ember nem tesz akkor ha épp meg fogják ölni. Senki sem laza a saját kivégzésén! Kivéve Rogert. A két hóhér kardjait a nyakához szegezte. Ekkor egy férfi felkiáltott a tömegből. Az emberek nem vették le tekintetüket a királyról. Noha senki sem tudja ki volt ő, de neki is része volt az aznapi eseményekben.
- Hé! Kalózkirály! – A többiek hallgattak. – Hol vannak a kincseid? A Grand Linen? A világ legnagyobb kincse! Hol hagytad?- Az őr lekiabált az emelvényről csendre intve. A férfi viszont ügyet sem vetett rá. – A világ legnagyobb kincse!- folytatta –A One Piece! – Hangja visszhangzott mindenki lélegzet visszafojtva várta a választ. Ekkor mintha a tenger is abbahagyta volna a part ostorozását, és a királyra figyelt volna, akit oly sokáig a hátán hordozott.
~Egykor ő uralta az egész Grand Linet. Birtokolta a One Piecet, és senki nem tudta legyőzni. Aztán pedig csak úgy ilyen hirtelen elkapták? Valakitől hallottam, hogy ő maga adta fel magát, bár nem tudom mi oka volt rá, de ez lehet az igazság. Ez az ember legyőzhetetlen, még így is, hogy kivégzői mellett ül megbilincselve. Még így is lélegzetelállító ránézni egy ember sincs ott fent az emelvényen, vagy itt lent, sőt az egész világon nincs olyan, akit hozzá mérhetnénk. És az a vigyor… Vajon meg fogják szöktetni? Ezért nevet? Miért nevetne valaki a saját kivégzésén?~ Közben az ember. Akit Kalózkirályként ismertek nevetni kezdett. Halkan, majd egyre hangosabban. Úgy éreztem hangja elhallatszik a világ minden sarkába. A tömeg köztük én csak döbbenten bámult rá.
A tenger a madarak az emberek, és minden élőlény feszülten figyelt a válaszra, arra a válaszra, ami mindent megváltoztatott.
- A kincseim kellenének?- kezdett bele, a hóhérok ismét ráfogták fegyverüket, amit a korábbi döbbenet alatt eresztettek le, rákiabáltak, hogy elég volt, de nem hallgatott rájuk. Hogy is hallgatott volna? Ő volt Gol D Roger a Kalózkirály! – Ha kell, a tiétek lehet – folytatta – Keressétek meg! – a két férfi felemelte kardját, kész volt lesújtani és bár sosem vallanák be, ők is kíváncsiak lehettek a Kalózkirály utolsó szavaira. – Mindet egy helyen hagytam! – Azzal a két kard lesújtott még a korábbinál is nagyobb csend telepedett a szigetre. Nem! Az egész világra, még a madarak is elhallgattak. Az a pár pillanat szinte örökkévalóságnak tűnt. Aztán az emberek hirtelen felkiáltottak! Nem azért mert Roger meghalt, hiszen sokan csodálták őt, másoknak pedig nem volt oka gyűlölni őt. Ennek ellenére hiszem, hogy ellenségei pezsgőt bontottak azon a napon. Ahogy felnéztem rá. Még mindig vigyorgott. Erre én is felkiáltottam. Ő csak ült, ott fent mozdulatlanul nevetve. Már halott volt, de utolsó szavaival megváltoztatta a történelmet. Együtt éljeneztem a tömeggel. Együtt éljeneztünk az új kornak! Az új kornak, aminek a neve: A Kalózok Kora!
Vissza az elejére Go down
 
Jason Low
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Trailer Park :: Nyilvántartás :: Élmények :: Próbatételek-
Ugrás: