Szellemváros
 
HomeGy.I.K.TaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Diable Jambe

Go down 
SzerzőÜzenet
Eustass Kid
Összesítés-,Rendszer AdminÖsszesítés-,Rendszer Admin
avatar

Hozzászólások száma : 517
Join date : 2010. Jan. 03.

TémanyitásTárgy: Diable Jambe   Szer. Ápr. 04, 2012 8:20 am

Ennél a technikánál a használó felhevíti egyik lábát, amellyel így erősíti rúgásait, és még némi égető sebzést is képes okozni.
Ezt a technikát Sanji-tól ismerjük. Kezdetekben úgy aktiválta, hogy pörögnie kellett egyik lábán és az így keletkező súrlódási hőből eredt, ám ez a két éves ugrás után már nem kell neki a technikához.

/Pre-timeskip/

Név: Premier Haché
Ár: 250.000 ßeli
Leírás: Nekifutást követően a használó többször belerúg ellenfele gyomrába a használó. A Diable Jambe-nak köszönhetően megnőtt a rúgások ereje is, így nem szerencsés, akit eltalálnak így.

Név: Flambage Shot
Ár: 200.000 ßeli
Leírás: Egy kisebb ugrást követően az alap technika plusz erejét kihasználva az ellenfél fejére vagy felsőtestére rúg egy erőteljeset a használó. Gyakran a föld felé irányuló rúgásról van szó, így a célpontot csak a föld fogja meg.

Név: Extra Haché
Ár: 300.000 ßeli
Leírás: Több erős rúgást irányít a célpont fele azzal a lábával, amin aktiválta a technikát. A rúgások gyorsasága és az alap technika miatt úgy tűnhet külső szemszögből, mintha egy hatalmas tűzlabda lenne.

Név: Frist Assorti
Ár: 350.000 ßeli
Leírás: Három külön irányba rúg a használó: jobbra, balra és előre. Ezeknek a rúgása és gyorsasága kifejetten erős, még Oars 'Gomu Gomu no Bazooka'-ját is képes volt semlegesíteni vele.

Név: Mouton Shot
Ár: 300.000 ßeli
Leírás: Oldal irányú forgást követően, kihasználva mind a forgás, mind a Diable Jambe erejét, egy erőset rúg felsőtesre vagy fejre. Leggyakrabban végső mozdulatként használható, hogy az ellenfél végleg padlót fogjon.

Név: Venaison Shoot
Ár: 250.000 ßeli
Leírás: Vízszintes forgás közben több rúgást mér ellenfele hasára és mellkasára, majd zárásként egy rúgást mér fentről lefelé a fejre. Erős kombináció, amely a Diable Jambe-nak köszönhetően veszélyes sebeket is képes okozni.

/Post-timeskip/

Név: Bien Cuit: Grill Shot
Ár: 390.000 ßeli
Leírás:Nekifutást követően a használó fordul egyet, majd ellenfele mellkasába vagy gyomrába rúg. A technika legveszélyesebb tulajdonsága, hogy igen erős égési sérüléseket okoz kifejezetten nagy felületen. A Mouton Shot erősebb változatának mondható.

Név: Poêle à Frire: Spectre
Ár: 400.000 ßeli
Leírás: Sky Walk használata után a levegőből több rúgást intéz a földön lévő ellenfelei irányába, így több ellenfél ellen optimális.
(A technika mozgása Ivankov 'Ganmen Spectrum' közbeni fejmozgásához hasonlatos.)

Név: Collier Strike
Ár: 350.000 ßeli
Leírás: A használó a levegőbe ugrik, majd célpontja előtt jelenik meg. Ezt követően egy kifejezetten erőset rúg az ellenfele nyakára, amelytől akár több métert is repülhet, ami mellé hozzájön még az égési sérülés is.

Név: Flanchet Strike
Ár: 350.000 ßeli
Leírás: A Diable Jambe alkalmazója egy erőteljes rúgást ad le az ellenfele gyomrába, aminek hatására jó pár métert szállhat az áldozat, valamint égési sérülésekkel is gazdagszik.

Név: Hell Memories
Ár: 500.000 ßeli
Feltétel: Öt Diable Jambe technika ismerete!
Leírás: A képesség aktiválásához az alkalmazónak a legrosszabb, legszörnyűbb élményére kell visszaemlékeznie, amitől feldühödik, és hirtelen az egész teste lángra lobban. Ezt követően egy rendkívül erőteljes rúgást mérhet az ellenfelére, ami közben az Őt körülölelő tűz átterjed az áldozatra, akinek az egész teste meggyullad.


Kiegészítő Képességeg
Név: Blue Walk
Ár: 200.000 ßeli
Leírás: A technika segítségével a használó képes hihetetlen sebességgel utazni a víz alatt, gyorsasága vetekszik a Tengerharcosokéval. Az alkalmazó egy másodperc törtrésze alatt többször is megrúgja a vizet, aminek hatására rendkívül felgyorsul.

Név: Sky Walk
Ár: 300.000 ßeli
Leírás: A légi változata a Blue Walk-nak; a használó ezúttal a levegőben rúgja el magát, ezáltal az égbe menekülhet, vagy akár légi támadásokat is végrehajthat.
Vissza az elejére Go down
 
Diable Jambe
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Trailer Park :: Szabályzat és más egyéb :: Képességek-
Ugrás: