Szellemváros
 
HomeGy.I.K.TaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Dial

Go down 
SzerzőÜzenet
Eustass Kid
Összesítés-,Rendszer AdminÖsszesítés-,Rendszer Admin
avatar

Hozzászólások száma : 517
Join date : 2010. Jan. 03.

TémanyitásTárgy: Dial   Csüt. Ápr. 05, 2012 3:41 am

A dial-ok titokzatos eszközök, melyek pont úgy néznek ki, mint a hétköznapi kagylók. Képesek energiát és anyagokat tárolni, valamint azt kijuttatni a környezetbe. Ezek a kagylók használhatók a hétköznapi életben, beépíthetők fegyverekbe, vagy éppen javíthat a pusztakezes harcosok esélyein.
Eredetileg Skypiea-ból származnak, de megtalálhatóak a Kék-tengeren is.

The Axe Dial (Slicing Attack Shell) /Szeletelő Dial/ - Egy vékony robbanás után képes darabokra vágni embereket és tárgyakat is.
Ár: 170.000 ßeli

The Ball Dial (Ball Shell) /Gömb Dial/ - Ezek a Dial-ek köralakúak, a belsejükben pedig robbanóanyagot lehet tárolni, egy küzdelem során nagy előnyt jelent.
Ár: 155.000 ßeli

The Breath Dial (Wind Shell) /Szél Dial/ - A Dial-ek egyik leghasznosabb típusa, amely képes a levegő tárolására. Ellen- vagy szélcsendben remekül lehet vele vezérelni a hajót, vagy lábbelire szerelve levegőkorcsolyaként is alkalmazhatóak.
Ár: 140.000 ßeli

The Eisen Dial (Iron Shell) /Vas Dial/ - Ez a Dial rendkívül ritka, és mindemellett hatalmas erővel rendelkezik. Egy áramlatszerű vas felhőt képes kibocsájtani, amelynek súlya nehezebb bármelyik fémnél. A folyam szabályozható, bármilyen hosszúságú, szélességű és vastagságú lehet, akár egy kemény védőfalként is használható.
Ár: 270.000 ßeli

The Flame Dial (Blaze Shell) /Tűz Dial/ - Képes elszívni és létrehozni lángokat, ez egy nagyon veszélyes Dial.
Ár: 290.000 ßeli

The Flash Dial (Flash Shell) /Villanás Dial/ - Fény tárolására használható, valamint azt képes kilövellni. Rendkívül erős, de pillanatnyi ideig tartó fényt bocsájt ki, ami az ellenfél megvakítására használható.
Ár: 170.000 ßeli

The Flavor Dial (Flavor Shell) /Íz Dial/ - Különböző ízeket és szagokat képes tárolni és kibocsájtani. Robbanó és gyúlékony gázokat is el tud raktározni.
Ár: 120.000 ßeli

The Heat Dial (Heat Shell) /Hő Dial/ - Hőenergiát szabadít fel, legtöbbször főzésre és sütésre használják, viszont a harcban is alkalmazható. Egy kard/pisztoly és a Dial fúziójával komoly izzó fegyvert lehet létrehozni.
Ár: 220.000 ßeli

The Impact Dial (Impact Shell) /Ütődés Dial/ - A Dial képes elraktározni az ütéseket, amik robbanásként is használhatóak. Minél nagyobb ütést tárol, annál nagyobb fájdalmat okoz használójának. Használata: A Dial csiga alakú, az ütést a tetejére kell mérni, majd ezt követően a megütni kívánt felületre helyezni, a csiga tetejét pedig megnyomni.
Ár: 220.000 ßeli

The Jet Dial (Wind Jet Shell) /Szél Sugár Dial/ - Erősebb, mint a Breath Dial, nagy erőséggel képes levegőt kilövellni, bármilyen hajó felgyorsítható vele, ez egy nagyon ritka, ősi darab.
Ár: 390.000 ßeli

The Lamp Dial (Light Seashell) /Fény Dial/ - A Lamp Dial egyszerűbb formája a Breath Dial-nek, a puszta világításra alkalmas.
Ár: 15.000 ßeli

The Milky Dial (Cloud Shell) /Tejes Dial/ - A neve ellenére ez egy hasznos Dial, képes folyószerű felhőt kialakítani, amin hajóval és levegőkorcsolyával egyaránt lehet gyorsan siklani, viszont a szimpla lábbelit viselő emberek nehezen tudnak mozogni rajta. A Dial rendkívül hasznos a harcok során.
Ár: 79.000 ßeli

The Tone Dial (Sound Shell) /Hang Dial/ - A Dial hangokat képes rögzíteni, így könnyen továbbítható egy üzenet. Használata: A tetejét le kell nyomni, az üzenetet fel kell mondani rá, majd a végén újra le kell nyomni. Visszajátszani ugyanígy lehet.
Ár: 30.000 ßeli

The Vision Dial (Image Seashell) /Kép Dial/ - Ez egy hasznos, felderítő eszköz, felvesz képeket, így azok bizonyítékul is szolgálhatnak. A mai kamerákra hasonlítanak.
Ár: 45.000 ßeli

The Water Dial (Water Seashell) /Víz Dial/ - Vizet képes elraktározni és kibocsájtani. Gyümölcshasználók ellen remek fegyver lehet.
Ár: 200.000 ßeli

The Reject Dial (Rejection Shell) /Elutasítás Dial/ - A legveszélyesebb Dial, a többi fölött áll. Egy ritka és félelmetes kagyló. Hatalmas energiát képes eltárolni, amit az ellenfélre kell kibocsájtani, de csak úgy működik, ha azt a használó a kezében tartja. Veszélye abban mutatkozik meg, hogy mindkét fél belehalhat. Töménytelen lelki erőre és erős fizikumra van szüksége annak, aki használni akarja.
Ár: 310.000 ßeli
Vissza az elejére Go down
 
Dial
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Trailer Park :: Szabályzat és más egyéb :: Képességek-
Ugrás: